IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку партии секс можете да издржите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку партии секс можете да издржите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 24>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:03
Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Ako ja "boli glavata" do mazot e ne e do zacinot ....ne se pokazal kako sto treba pa da saka uste голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкатрепкање

A treba da znaete deka najdobar lek za glavobolka e bas toa (mislam na seksot, da ne bidam pak muten... t.e.nejasen)

Zenata ke moli i ke bara uste ako ja procitas nejzinata dusa da znaes sto i treba za da ja popolnis (ne vo bukvalna smisla milo голема%20насмевка) .... znam deka orgazmoit e najdobar lek za glavobolka.....ama koga nekoj ti glumi deka ja boli glava....toa ne cini...znaci deka ne si se pokazal голема%20насмевкатрепкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:03
Se ucime dodeka sme zivi... Jas i od "deca" pamet prifakam... Ama samo inteligentni
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:05
uhhh toa jas samo vo prenosna smisla... A za glava se znae...aspirince
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:06

uhhh toa jas samo vo prenosna smisla... A za glava se znae...aspirince

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:06

Zenata ke moli i ke bara uste ako ja procitas nejzinata dusa da znaes sto i treba za da ja popolnis (ne vo bukvalna smisla milo голема%20насмевка) .... znam deka orgazmoit e najdobar lek za glavobolka.....ama koga nekoj ti glumi deka ja boli glava....toa ne cini...znaci deka ne si se pokazal голема%20насмевкатрепкањеголемо%20гушкање
[/QUOTE]
Bas bi sakal da sum bukvalist...
Кон врв
butterfly5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 1388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:07
Originally posted by anakin anakin напиша:

ВАКА НЕПТУНЕ ДА ЗНАЕШ ОД ДЕТЕТООРГАЗМОТ НА ЖЕНАТА Е 90% НЕЈЗИНА ЗАСЛУГА ЗА ОСТАТОК ФАЛИ СЕголемо%20гушкање
A da ne si greska nesto?????Ako mazot neznae da ja zadovoli zenata i ako ne gi znae erogenite zoni i kade i e G-oblasta kako ke ja dovede do orgazam,de aj objasni mi?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:10
hmmm...here we come to the famous "G" spot...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:10
yeah.....that the way it is my dear
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:11

Bas bi sakal da sum bukvalist... [/QUOTE]

плазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:12
Originally posted by butterfly5 butterfly5 напиша:

yeah.....that the way it is my dear

Butterfly...dear... something veery familiar...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:13
SEX SE CUSTVA VO DVIZENJE
A NE POTRAGA PO ZAKOPANO BLAGO MARKIRANO VO KARTITE KAKO G
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:15
HAHAHAHAHAHAHAH Me nasmea,nikoj ne kaza da ja baras da tragas po nea moze ke naletas na nekoja koja si ja znae pa ke ti kaze,pa ti za sekoj slucaj prasaj si
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:15
A osven toa ...pa i ne e loso da "zakopas" race vo taa topla "pestera" na bogatstva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:16
Originally posted by anakin anakin напиша:

SEX SE CUSTVA VO DVIZENJE
A NE POTRAGA PO ZAKOPANO BLAGO MARKIRANO VO KARTITE KAKO G

Mitot za "G" tockata prodolzuva...i neznam zosto se forsira tolku....se e do cuvstvata.... strasta.... ogin milo taka? големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.