![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 882883884885886 1093> |
Автор | |||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Znaci stvarno zasluzuva da ja gushnam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
neli???
![]() e pa, onoj mojon koga kje mi rece zasluzuvas da te ispleskam po gaz,
tebe da te vikam da mu objasnis???/
![]() ![]() |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
dole_vlada ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
||
koi kamili
![]() |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
e so znaci ova?????
![]() |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Sekogas ke stojam u odbrana na tvojot ....... sharm
|||
![]() |
|||
dole_vlada ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
||
GLEDAM DVOGRBI KAMILI NA dISCOVERY TV |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Da baram od drug da go napravi ona sto samiot ne go pravam, za moite postapki da imam sovrseni izgovori, a tugite da gi kritikuvam i uste da imam pravo da se lutam e malku poveke od apsurdno. Taka sigurno ne se gradi doverba iako mene toj nacin mi odgovara. Na kogo i ne bi mu odgovaral ?
![]() |
|||
![]() |
|||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
bla bla bla
34min 17 sec Изменето од да бе - 03.Ноември.2008 во 19:02 |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
и мене ![]() |
|||
![]() |
|||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
||
uuuuuuuuu 2005
![]() |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
|||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
bla bla bla 41:22
![]() |
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
A da traese denot 48saati i da bev oktopot ke bese super..se ke zavrsev
![]() |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
Nekoj raboti ne gi zaboravam dodeka sum ziva pa uste ako me doprele do srce...ufffffffffff
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
![]() |
|||
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
||
ZOSTO SE LUGETO TOLKU EDNOSTRANI?KOGA KE ZAPOZNAAT NEKOGO SAKAAT SE DA DOZNAAT ZA TOJ STO GO ZAPOZNAVAAT A ZA SEBE NE KAZUVAAT SKORO NISTO I KOGA KE GI PRASAS NESTO STO NE IM SE DOPAGJA .......EEEEEEE........TOGAS SI LOSA....BEZOBRAZNA...I SE MESAS KAJ SO NE TI E MESTOTO
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 882883884885886 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |