IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку партии секс можете да издржите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку партии секс можете да издржите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 24>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:36
Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

E toa ti e predizvik...

I navistina e намигнување....samo zavisi kolku si uporen ..... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:37

eeh...i jas bev dzedaj na 14 godini

ene use edna godina i jas kje bidam
голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:38
Originally posted by lea_l lea_l напиша:

realno najveke 4 pati, bez nikakvi sredstva za pottiknuvane na potencijata,
a veke 5-tiot pat da ne se lazeme, sakam da go vidam toj fraer, a fraerki gi ima ne e problem toa:P:P:P

J*bi ga, navistina ste u prednost...Vistinskoto prasanje e dali si ti takva fraerka... Ako si, potseti me da ti predlozam nesto, koga i dvajcata ke bideme onlajn...

pa valjda imam nekakvo iskustvo stom odovoriv...
a ako sakas da mi kazes neso nemora da te cekam online pisi pivatna poraka, ili kazi vaka

A g-gjica lea, ako treba jazikot bumbar da mi stane, bi probal da ja dehidriram od svrsuenje... ako moze, ako prifaka se razbira

I SEA MI PREDLOZUVAS LIZENJE KAKO STO RAZBRAV...
UTNA NESTO... REKOVME PARTII SEKS..
A INACE AKO E TOA PREDLOGOT DODEKA DOCEKAM DA SE REALIZIRA, KE NEMOZAM NI EDNA DA IMAM

SE SALAM...
BLAGODARAM NA PONUDATA KE TE IMAM VO PREDVID, AKO VOOPSO I BESE PONUDA, MADA NE SUM PO TOJ SPORT IMAM MN POVAZNI NESTA ODA PRAVENJE TURI :p

po koj sport milo??????
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:39
Taka.
Sekoja cest devojki, nema sala so vas... Definitivno teloto vi e spremono za poveke od nasite moznosti... Samo nekako navistina ne sum slusnal za nekoja fraerka, kako od muabetive sto gi pravime... Se nekako se zavrsuva na "ne fala"... Ne mora da se partii seks ili sah    (zbunet e zaeban )...Zadovolstvo si e zadovolstvo (citaj orgazam)...
Кон врв
lea_l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:40
PAAA
nemora da e sport..
i nee sport, ednostavno povazni nesta
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:42

Taka.
Sekoja cest devojki, nema sala so vas... Definitivno teloto vi e spremono za poveke od nasite moznosti... Samo nekako navistina ne sum slusnal za nekoja fraerka, kako od muabetive sto gi pravime... Se nekako se zavrsuva na "ne fala"... Ne mora da se partii seks ili sah    (zbunet e zaeban )...Zadovolstvo si e zadovolstvo (citaj orgazam)...

aj te molam uste ednas recenicava ama bidi malku pojasen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:44

Taka.

Milo malku ti e nevrzano ova pa bas i ne go razbrav...aj prevedi збунетостголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:44
Eve dve sto ne te razbiraat газење%20од%20смеење...
Lea големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:46
ubavo si rece "zbunet znaci zaeban"
hahahhhaahha
malku frka i ja zaboravil smislata na recenicata :P
se salam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:46

Taka.

aj te molam uste ednas recenicava ama bidi malku pojasen

Fakt - da, mozno e da ne sum spremen na tolku partii seks kolku sto nekoja devojka bi mozela da izdrzi... No siguren sum dokolku ne se raboti za klasicen seks, mozam da ja dovedam do orgazam poveke pati otkolku sto moze da izdrzi... toa mi e mislata... Zadovoluvanjeto na partnerkite isto taka mi pricinuva ogromno zadovolstvo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:47
сака да каже
да го пробате
ќе смените мислење дека не е спортголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:47
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Па поише од шах

me iznasmea so komentarov... N.Z. mislev na komentarot na zbunet
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:49
Taka kazi be milo.... da te ceo svet razume....голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Vo pravo si za ova 100%..... samo ne pali kaj site zenski .... kolku da si znaes голема%20насмевканамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:49
aha svativ sega...
taka e ,seksot ne e samo zadovolstvo vo njamala raka, ako nema predigra ili propratni elementi da ti se pluknam vo seksot

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.