|
Вашите особини |
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubezna, mnogu emotivna, no prilicno distancirana so tie sto ne gi poznavam-taka, porezervirana sum i vnimatelna. (Sepak svetot ne e jabolka vo koj site luge se dobri, toa e vece nauceno odnesuvanjekaj mene.) Tie sto mi se bliski i dragi i sto me osvoile ednas-ja imaat mojata dusa na dlanka zasekogas, iskrena do koska.
Sto drugo? Trudolubiva, istrajna vo se sto ce zapoznam...Aj da ne se falam mnogu...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRZA
UMNA TEMPERAMENTNA TRPELIVA ENERGICNA RESITELNA FRIEND (GOLEM ZA TIE KOI ME ZNAAT) LJUBEZNA YNIKATNA |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brzopleta
kratok fitil cak mi je vruce, cak mi je hladno jas so znam nikoj ne znae 5kg visak |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga jadam burek obavezno seknam nos dodeka odam po ulica, a potoa so kluc si gi cepkam usite i istiot toj kluc si go brisam od kosulata
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Sovesta ...e mojot najdobar prijatel....
i tocno znae ...sto e najdobro za mene...........
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me nerviraat laskanja zosto zad niv stoi zakacena cena koja treba da ja platam so igranje uloga kakva mi namenil vo svoite zamisli
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Preterano iskrena (ova nekoi si go preveduvaat kako arogantna )
Vecen optimist
Tvdoglava kako mazga
Preterana emotivka
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm... kje parafraziram edni
stihovi koj najdobro me opishuvaat- Velat deka sum "posleden romantik na ovoj svet koj sporo se dvizzi i cheka ..." Ekscentrik - definitivno- ne sum pomodarec, pa nikogash ne sum oblechen trendy,ne se trudam okolu frizurata, ne mi e gajle shto koj misli ili zboruva za mene nitu mi e vazzno dali im se dopagjam na ostanatite- si zziveam jas vo nekoj moj "rozov" svet vo koj shto "kukjite se od chokolado i vo nehgo caruva drugarstvo"... i vo nego mozze da vleze sekoj shto kje posaka. Profesionalno sum -sosema sprotiven -energichen do besvest tochen i precizen i skogash insistiram na moite vrednosti pa po malku gi nerviram kolegite... |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga mocam, prdam
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U P O R N A. Koga ke pochnam nesto maski go teram do kraj... zbunet, alal da ti e!!! |
|
Прилепчанка
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas cuvam malku podrasnat nokt na maliot prst od racete zaradi... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
памтам се- и добро, и лошо.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cvrsta agregatna sostojba,tesko propustliva obvivka i relaxiracko dejstvo vrz pobliskata okolina
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ic ne sum umen
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |