![]() |
|
Грчка музика |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 12> |
Автор | |
GRgirl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Ноември.2008 во 11:25 |
Што мислите за грчката музика?
Дали слушате грчка музика? Дали имате омилен/а пејач/ка? |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Во БугариJа, а посебно во Варна - се слуша грчка музика. Секогаш е бло така. Ако ставим настрана политиката, грчкета музика знае како да се допре до душата. Ако и jас да не знам грчки jазик. Доволно е да се слуша. Ритамот знае да натера крвта да игра.
![]() |
|
![]() |
|
GRgirl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Никогаш не мешам политика и музика...музиката нема граници
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Зорба д греек
![]() |
|
![]() |
|
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Nisto posebno... Imam podslusnato nekolku pesni ama ne me privlekuva... a i taka koga ke imas malku neubavo mislenje tesko odi da zasakash sto bilo od niv... ama politika na strana ne mi se dopaga posebno... A inaku na svadba koga ke pustat grchko oro igram obavezno!!!
Eve jas na primer mnogu sakam turska muzika... ama samo muzika... Döner Kebab - NE!!!
![]() |
|
Прилепчанка
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
abe donerot e najkvaliteten fast food....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() |
|
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Eve uste edna pesna koja mi se dopaga mnogu... E za ovoj bi smenila i ime i sé... Sakis Rouvas - Shake it
Изменето од biljana.madrid - 03.Ноември.2008 во 14:52 |
|
Прилепчанка
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
da da
slusam grcka muzika ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Грчка музика....
![]() ![]() ![]() http://es.youtube.com/watch?v=4dsfXVk8WrY |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Не слушам, ама не значи дека имам нешто против неа.
http://es.youtube.com/watch?v=qRJJPpAqzGM |
|
![]() |
|
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
za nigde e |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Браво шиптар.
Инаку слушам грчка музика,кога имам желба да пцујам само.Самиот јазик ми представува иритација за ушите.Треба да се срамите ако слушата грчка музика. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |