|
За Иконите (само текст, без слики!) |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 57> |
Автор | |||
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сигурно е далеку поголем процентот на луѓе кои се писмени отколку луѓето кои ја разбираат ,,азбуката на уметноста’’.
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И патем не најдов одговор па смилувај се на мене и дај ми линк каде би можел да го најдам одговорот.
|
|||
Maran Ata
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А оти мислиш дека треба да се ставаат цитати на ѕидовите? И зошто вие не ставате? |
|||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Затоа што:
,, 15 Уште од мал ги познаваш Светите писма, а тие можат да ти дадат мудрост за да го согледаш патот кон спасението, преку вера во Исус Христос. 16 Целото Свето Писмо е од Бога вдахновено. Се што пишува во него може да ни користи за да се поучиме, да ни помогне да се поправиме и да ни покаже како праведно да живееме. 17 Светото Писмо совршено го подготвува секој Божји човек да умее да прави добри дела од секаков вид.’’(2.Тим. 3:15-17) Божјата Реч има огромна сила, како што вели: Боговдахновено е, не поучува, нио помага да се поправиме, ни дава мудрост, ни помага да го согледаме патот на спасението, не подготвува да правиме добри дела... А кој тебе ти рекол дека ние не користиме цитати? |
|||
bratljube
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj go izmisli ova? se znae, si ima makedonska crkva i makedonski gospod. si ima srpska crkva i srpski gospod. si ima grcka crkva i grcki gospod. si ima i makedonski svetci, srpski svetci i grcki svetci i tie megju sebe ne se trpat. nemoj ti mene tuka nema ova nema ona. |
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пак нема одговор? Кажете си де што мислите, затоа сме овде да разменуваме мислења и да се поучуваме едни со други.
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zatoa sto se toa Crkvi. |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А бе Темпло ти ако не ме насмееш нема кој друг! Алал да ти е! |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne e bas za smeenje ama cim e od tebe ne me cudi, od kaj pa ti znaes sto e crkva |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E ovaa e mnogu intelektualna izjava koja vredi da se pameti - cccccccc |
|||
Give me your secrets
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Црква на грчки еклезија, е собрание на верници.
|
|||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Crkva na Makedonski e mesto kade sto se slavi Bog Isus Hristos, isto i mesto kade sto tie nekrsteni i izgubeni dusi kako tebe treba da se krstat......Toa e mesto kade pra pra pra babati i pra pra pra dedoti bile krsteni i taka se po red, samo izgleda deka tebe djavolot te odnel pred da te odnesat vo crkva .... a toa sto ti i tvoite se povikuvate non stop na nekoi grcki izvori,samo ukazuva na faktot deka ste del od grckata propaganda koja ovie denovi ja unistuva Makedonija...sakas da ti kazam sto e Makedonija....????? |
|||
Give me your secrets
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Crkva na Makedonski e mesto kade sto se slavi Bog Isus Hristos, isto i mesto kade sto tie nekrsteni i izgubeni dusi kako tebe treba da se krstat.... ова важи за тебе Темпло! Јас сум крстен. А тоа каде моите предци биле бањати мене не ме интересира. Тоа што ти ги кажувам грчките термини не значи дека сум гркоман. Баш напротив. Си ја сакам мојата земја.
|
|||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da beeeeeee se gleda od avion kolku ja sakas tvojata zemja, kako moze nekoj koj prvin ne si gi pocituva svoite predci da ja pocituva svojata zemja... |
|||
Give me your secrets
|||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 57> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |