|
Што ви ја лечи љубовната депресија? |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:13 |
sto pravite koga ke se razocarate od ljubovta ili partnerot, naogate li vo nesto uteha ili sepak cekate da vi pomine, i sakate da bidete sami so sebe?
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... sega toj povekje se razocaruva vo mene otkolku jas vo nego...... ama koga beshe obratno... si velev...more sega ne mislam na toa...utre kje mislam...a utre od sabajle...novo sonce...i udri brugu na veselje...mashki ko pleva...od ubav po ubav...
|
|
lea_l
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA RIBI VO MORETO KOLKU SAKAS A ?
ZAKON ! Изменето од lea_l - 02.Ноември.2008 во 00:42 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НИШТО
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Големи цицки.
Изменето од Палестинец - 02.Ноември.2008 во 01:40 |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu muzika....mnogu cigari......i bez mnogu lugje okolu mene za da ne nastrada nekoj nevin
|
|
lea_l
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште не ја излекував... Ќе ви кажам кога ќе успеам
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
клин клин избива.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zedta so voda se gasi... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сама си се лекувам..........
сватив дека неможам да се потпрам на никој....... највеќе ми одговара да излезам да се шетам сама,онака на тивко и бавно шетање....... највеќе ми се луфтира тогаш мозокот,ми олеснува....... и тогаш највеќе сваќам колку ми се живее,и колку можам јас и подобро и подобро без никој(петоков ми беше таков ден......баш ми дојде да расчистам со се) ама ми помина... некој мора да ја почитува мојата желба желба е посакување, тоа никој не може да ми го земе |
|
lea_l
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno
ako svatite kolku vredite i ako se sakate sebesi, so site svoi doblesti i maani, nema da dozvolite da se najdete vo takva situacija... SEKOE LOSO ZA DOBRO E fakt... pa zatoa koga ke doznete zato toa ispadnalo taka ke bidete srekni... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se pretvaram vo Durexman i trnuvam vo akcii pod zakrila na mrakot
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со оглед на тоа дека само еднаш у живот ме спукала таква депресија не ни памтам со што ја лечев...па не сме деца веке па да тонеме у депресии еб*го...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |