|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 580581582583584 717> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве поздравуваат и детето домаќинче и таткото славеник...Рекоа,тортата ќе ја поделат со вас a ванилиците ... не доаѓа ни во предвид |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар дееееен...
Така значи сваќе... гледам тука торти, ванилици... честитки...
Нешто да не имаш да ми кажеш?...
Или да го прашам сватот?...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сваќе
Сват ти рече...ванилиците за сваќу... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааааа... добро е... имало и за мене нешто...
Еми ако е така... нека му е среќен роденденот на сватот... жив и здрав... повеќе да те слуша...
П.С. Ќе дојдам на винце... ако?...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram RUSHKA za pozdravot pozdrav i do tebe i do site prekrasni,pozitivni rezonatori uzivajte vo toplite esenski denovi Изменето од IQ - 01.Ноември.2008 во 17:59 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svakive me ...iznasmeaja.......Eve nesto za ..svatot ...na Anastea..
a pokraj nego i za Biba........
.........P.S...Kaj si ma ti IQ....zaljubena pa ........ ............
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... pozitivni rezonatorki...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добра ви вечер резонаторки
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra vecer...oooo nekoj ima novi konduri...so zdravje da si gi nosi
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...staro drushtvo na okupu...ni fali ushte nekolkumina... i pak reprezentacija na idividi kje bideme...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ја собереме пак репрезентацијата...ти како тренер вложи мал напор...Рушке,абе имаше и поубави ама не ги собираше...ама добри се а?ем чипкана чарапа...абе шо да ти кажам
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... mmmmmaaaalll napor... a shto da vi pravam jas... sekoj den ve vikav...ve vikav...ama vie ne me slushavte...tuku onaka rastrcani... dzirkavte... i pak "vo grad" u bolji zivot... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се нема време бе мамамд...ѕирни овде...ѕирни онде...очи ни истекоја...нозе ни отпаднаја...никако да стигнеме
ама ќе се поправиме
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne se trca milo...pokroce...pokroce... a simni i toa shtiklite... shetaj bosa po livada
|
|
Внеси реплика | страница <1 580581582583584 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |