|
На туѓ грб... |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно. И се согласувам. Само што има многу начини тоа да се направи, и многу внимателно треба да се избере правилниот.
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...зашто ако дозволиме секој да ја напаѓа оние кој имаат дилеми ке потпаднат...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, но понекогаш она што си мислиме дека е одбрана, е всушност уште полош напад врз сопствената вера (која си мислиме дека ја браниме).
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно. мене ми се има случено...многу пати...
|
|
|
|
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би сакал да се извинам и да ги замолам за прошка сите оние кои на некој начин сум ги повредил на форумов. Навистина понекогаш бев жесток кон моите неистомисленици. Сега жал ми е за тоа.
Отсега ќе се трудам да ја промовирам мојата вера, без да ги критикувам останатите. Доколку го сторам тоа (сепак човек сум, грешам) ве молам потсетете ме дека овде сум ветил дека не ќе правам веќе така! Со љубов! АлДра |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oprosteno-izvineto.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na site ni se slucuva, so retki isklucoci (Opiten na primer, cek...Belicka...), a od ostanatite veri nemozam a da ne spomnam edno (pretpostavuvam) momce-po ime Majkl. Iako voopsto ne se slozuvam so ucenjata na negovata denominacija, ne sum procitala nitu eden negov post vo koj atakuva na nekogo. Sekoj post-replika mu zapocnuva otprilika vaka "Vo mojata denominacija se veli/veruva....". On e edinstven od nepravoslavnite koj najdostoinstveno si ja pretstavuva svojata vera, a sosem slobodno mozam da kazam, i mnogu pametno dete. Go citam i na drugi temi, kaj Nauka i dr....Sekade odmeren, vospitan, neagresiven, nenapaden, a isklucitelno inteligenten, dati e merak da go citas.
Bravo Majkl...
Ke dojdam ednas na poseta kaj vas (ama bez namera posle da "pucam" na forumov) Изменето од maria_magdalena - 29.Октомври.2008 во 23:15 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу интересни теми и коментари ...
Некои членови тука треба да се засрамат ...
Прво беше - г.г.стефан - значи навредува и користи туѓ идентитет за што и кривично се одговара ...
второ беше - стевомпц - навредува институција, и чуствата на верниците ...
трето братљубе - е ова е врв ...
СРАМ ДА ТИ Е !!!!
ЗАСРАМИ СЕ!!!
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
bratljube
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne ti se pricinuva nesto tefterce?
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА МОЈА СТАРА ЉУБАВИ ... ДА ЗНАЕШ САМО КОЛКУ ТЕ САКАМ ...
Некои членови тука треба да се засрамат ...
Прво беше - г.г.стефан - значи навредува и користи туѓ идентитет за што и кривично се одговара ...
второ беше - стевомпц - навредува институција, и чуствата на верниците ...
трето братљубе - е ова е врв ...
СРАМ ДА ТИ Е !!!!
ЗАСРАМИ СЕ!!! |
|
|
|
bratljube
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka ste poznati po prividenija, sonista, i se sonila na baba ova ili ona, ali ova e vrv.
|
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СОН СОНИЛА ЈОРДАНИЦА - стани да би не станал - му рекла на Стојана ...
ние сме “сајбер-апостоли“ се знаеме ...
|
|
|
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е интересно... како некој не сака да се засрами... ама тука законот и државата се виновни...
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tetratka ne se nerviraj
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |