|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <1 56789 86> |
Автор | |
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мој предлог е да си спроведет едно колективно харикири...
не во сто туку во еден чекор...ЛОЛ |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
predlog do vladata:
1.kolektivno da zamine vo penzija 2.ama podobro e kolektivno da zamine na neplaten goooodisen odmor na neodredeno vreme |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
penzija????
so 3 godini staz? nikako - samo kako tehnoloski visok , pa neka se snaogjaat. moze pak ke imame posle satori vo park |
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolektiiv nno da go napustat sveto!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. ovakvive..
Антикорупциската комисија оформила предмет и има сериозна намера да се изјасни за членствата на шестмина државни службеници во управни одбори на јавни институции. Станува збор за Наташа Стојмановска, Анета Стојановска, Иво Котевски, Владимир Цветиновски, Анета Димовска и Златко Јанковски, блиски соработници на вицепремиерот Зоран Ставрески, министрите Миле Јанакиески и Трајко Славески, шефови на кабинети и портпароли на министерства. pod hitno da bidat otsraneti od partiskite redovi...da se nateraat da gi vratat parite shto gi zele... i potoa da se trgne po site koi toa go pravele...samo taka nema da izgleda deka prodavate demagogija... pa gospodine premiere...ve glasavme tokmu zatoa shto vetuvavte deka nema da bidete isti kao SDSMovcite... so ovie izlegovte beter... |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sjase k*rta da uzjase murta, toa ti e toa
|
|
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se osvestat barem malku
ne mozam da sfatam kako ne im e jasno, shtom ja doteravme rabotata tie da ni bidat ministri, znaci ne sme drzava tuku edna mesna zebancija (pardon zaednica)
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gruevski da si go povlece Protugjer, zatoa sto golema steta ke bide da se povlece Dimitrov.
neka si ja gleda ekonomijata, a diplomatijata neka ja ostavi na predsedatelot |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Pa ne bi rekla deka pokolenijata treba da gi plakjaat grevovite na vozrasnite...
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- a koj e tuka vozrasen!? |
|
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene ne mi e bas jasen postot, Protugjer vo sporedba so Dimitrov e gola voda , a zatoa sto jasno kaza deckoto deka treba da se zastapuva vo pregovorite drzavna politika a ne partiska... padna vo nemilost na Gruevski , pa ovoj potrca da go tutne Protugjer , sto samo i napravi usluga na Grcija ...
toj e premier i treba da si ja vodi ekonomijata ... ama ne, toj saka da e se vo drzavava... ete zatoa e diktator |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега Груевски е виновен што Бранко го отпушти Димитров?... Аман бе...
Како тоа мислиш Груевски да ја води економијата... другото на кој да му го препушти, на англиската кралица?...
Значи, по твоја логика, треба 70-80% од министерствата да се затворат, или да му се дадат на претседателот...
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti ili ne citas ubavo ili se pravis deka ne citas, a mislam deka e ova vtoroto.
vo red da si go sakas Gruevski, no nemoj molim te da mesas raboti, koi ovde ne treba jas da ti gi objasnuvam, bidejki sosema jasno se gleda od tvoite postovi deka ti se odlicno poznati Gruevski e premier , toj ja formira vladata i raboti so ministerstvata i tolku. toj ne e predsedatel nitu gradonacalnik, a ti mozes da vikas kolku sakas deka ne e taka, no toj dlaboko navleguva vo rabotite i na gradonacalnikot na Skopje i na predsedatelot na drzavata diplomatijata, naznacuvanjeto na pregovarac , ambasadori, drzavna politika toa e rabota na predsedatelot i Crvenkovski rece vcera deka ke go povlece Dimitrov, no koja e pricinata ... glupostite na Gruevski ... pa sega sakas ili ne, ama stara pogovorka e popametniot popusta ili kako sto veke e kazano, Gruevski ima apsolutno mnozinstvo i moze se da pravi sto saka ... i pravi Изменето од butel2 - 04.Ноември.2008 во 11:36 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како убаво ве вози Бранко, тоа е неверојатно!
Се расправате кој е виновен што единстевното најдобро од Македонија во надворешната политика е сменето! Бранко повторно игра на карта жртва и посипување со пепел, демек еве нека биде вашата воља и одлука во однос на преговорите за Името, за кој второ заслужен е токму тој. Типично за него, но нејасно како досега не му ја сфати народот играта. |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |