IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте имале анален секс?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте имале анален секс?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 24>
Автор
Порака
POTENTEN_MERAKLIJA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Локација: Afghanistan
Статус: Офлајн
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај POTENTEN_MERAKLIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 20:07
e moja lady , bar ednas da bidam tvoj riter, edna nok ne mora poveke,ima da me baras i da me molis za uste i ke me molis i kokoska ke mi kolis da bides so mene uste ednas, pa da vidis sto majstor sum i sto se znam, abe suv bart ima da bides u uvo ke ti duvnam ke svrsis, veruj
mozebi grcite go izmislija seksot no nie im pokazavme deka istiot moze da se primenuva i so zeni
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 20:09
Originally posted by POTENTEN_MERAKLIJA POTENTEN_MERAKLIJA напиша:

e moja lady , bar ednas da bidam tvoj riter, edna nok ne mora poveke,ima da me baras i da me molis za uste i ke me molis i kokoska ke mi kolis da bides so mene uste ednas, pa da vidis sto majstor sum i sto se znam, abe suv bart ima da bides u uvo ke ti duvnam ke svrsis, veruj

A sto ova umre cigankata sto te falese.....голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Takov ne se rodil uste..... плазењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 20:11
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
POTENTEN_MERAKLIJA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Локација: Afghanistan
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај POTENTEN_MERAKLIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 03:58
niti go fali niti go kudi konjot koj nikogas ne si go javala
mozebi grcite go izmislija seksot no nie im pokazavme deka istiot moze da se primenuva i so zeni
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 10:28

aaaa, ovoj e jakнамигнување
garant desnata raka mu e otecenaголема%20насмевка
apce
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 10:42
велиш дека десанка максимовиќ му е многу развиена апче?
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 10:49
garant, toj sto prai si kuti
ovoj nekako mnogu se frlja намигнување
apce
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 10:52
Originally posted by fiks fiks напиша:

velat deka prva ljubav zaborava nema ... i ne e e desanka maksimovic .... Šakic e голема%20насмевка ... a zgora na se , ne badijala rekle " batali e**njeto ako ti se pogodi drkanjeto " смеење ..... zamisli samo , sto bi bilo koga namesto dlanka bi imal Šmirgla смеење ........ bi mozel vednas da se vraboti vo sivacka zadruga ..... IGLA смеење

Изменето од miroslav_g8 - 30.Октомври.2008 во 10:52
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 10:54
максимовиќ или шакиќ исто ти е мики,ама ова со шмирглава е ептен садомазо
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 10:59
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

Originally posted by fiks fiks напиша:

velat deka prva ljubav zaborava nema ... i ne e e desanka maksimovic .... Šakic e голема%20насмевка ... a zgora na se , ne badijala rekle " batali e**njeto ako ti se pogodi drkanjeto " смеење ..... zamisli samo , sto bi bilo koga namesto dlanka bi imal Šmirgla смеење ........ bi mozel vednas da se vraboti vo sivacka zadruga ..... IGLA смеење

iiiiiiii, zamisli be газење%20од%20смеење

apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 13:55

Prvin treba zabite da mu se vidat pa duri togas se java konjot.......газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 18:01
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењесмеењесмеењеплачењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење.........c c c c c cc neznam dali da placam  ili da se smeam.................
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 20:29
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Prvin treba zabite da mu se vidat pa duri togas se java konjot.......газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење 

А ако му испадне вилицата...?!!!!!збунетостголема%20насмевка

Изменето од којсумјас - 30.Октомври.2008 во 22:59
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 21:25
Togas nisto od javanjeto..... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.