IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 55>
Автор
Порака
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 12:25
за промена, не ги сонувам веќе забите... трепкање

сега сонувам како се качувам по скали во некоја зграда,... и само одам нагоре нагоре... збунетост
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 22:03
i.......

...................... bebe?

Изменето од DarlinG - 23.Октомври.2008 во 22:03
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 20:21
Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

i.......

замисли не голема%20насмевка ми кажаа дека тоа било успех... трепкање качувањето по скали де... плазење
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 01:31
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 20:36
...celo vreme edna osoba mi se pojavuva vo son...zbunuvacki e shto em vo son...em kako na jave...тага
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 00:37
da bese i kosmar ke se zamorese....samo gospod e tuka i toj znae da ispravi se
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 02:13
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

i.......

замисли не голема%20насмевка ми кажаа дека тоа било успех... трепкање качувањето по скали де... плазење

spored sonovnici mozda,ama spored frojd to e seksualen cin,eden od retkite simboli so se zaednicki za site spored nego
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 20:53
Да ми кажете што е да сониш свадба, а да не видиш нит зет, нит невеста.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 21:06
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

море долго време скоро месец дена има....секоја вечер...секој ден..кога и да заспијам кошмари.....заби паѓаат ми се кршат и сл. масакар во школо....масакар на претстава балет.....мир немам
Да..и после овие соништа...и само ден подоцна од овој пост..баба ми почина
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 21:34

море долго време скоро месец дена има....секоја вечер...секој ден..кога и да заспијам кошмари.....заби паѓаат ми се кршат и сл. масакар во школо....масакар на претстава балет.....мир немам

R.I.P Blueplayer's Баба.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 21:38
големо%20гушкање
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 22:00

Тие соништа не мора нужно да имаат врска со баба ти. Зависи што за тебе лично претставува поимот - сликата: заби, школо, балетска претстава...Секој човек има различни симболи. За еден сонување на кондури ќе имаат едно за друг друго значење. Кошмарите се често одраз на животната слика и светот на мисли на самиот човек, неретко се и говор на совеста низ симболи, но можат да претставуваат и чистење на душата.

Моето искуство со соништата и смртта било дека сонот ме подготвувал психички да се соочам и помирам со умирањето(кое е само заминување на подолг пат, всушност).

Често велам: што фајде од сонување и на најпрецизни соништа за иднината ако тие ништо позитивно не би ни помогнале, ако не за да смениме, тогаш барем сила да прифатиме.

Изменето од Majkl - 29.Октомври.2008 во 22:01
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 22:04
Си знам ја добро другар
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 16:34
изненадување... а ја секој ден сонувам заби и заби и заби..... збунетост

п.с дарлинг и тебе те сонуев ноќеска... кул
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.