![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 55> |
Автор | ||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
за промена, не ги сонувам веќе забите...
![]() сега сонувам како се качувам по скали во некоја зграда,... и само одам нагоре нагоре... ![]() |
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
i.......
...................... bebe? Изменето од DarlinG - 23.Октомври.2008 во 22:03 |
||
![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
замисли не ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
|
![]() |
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...celo vreme edna osoba mi se pojavuva vo son...zbunuvacki e shto em vo son...em kako na jave...
![]() |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
da bese i kosmar ke se zamorese....samo gospod e tuka i toj znae da ispravi se
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
spored sonovnici mozda,ama spored frojd to e seksualen cin,eden od retkite simboli so se zaednicki za site spored nego
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
Да ми кажете што е да сониш свадба, а да не видиш нит зет, нит невеста.
|
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
R.I.P Blueplayer's Баба. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
|
Моето искуство со соништата и смртта било дека сонот ме подготвувал психички да се соочам и помирам со умирањето(кое е само заминување на подолг пат, всушност). Често велам: што фајде од сонување и на најпрецизни соништа за иднината ако тие ништо позитивно не би ни помогнале, ако не за да смениме, тогаш барем сила да прифатиме. Изменето од Majkl - 29.Октомври.2008 во 22:01 |
||
![]() |
||
|
Си знам ја добро другар
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() п.с дарлинг и тебе те сонуев ноќеска... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |