|
Доминантност..... |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Октомври.2008 во 18:21 |
Dominantnost vo seksot...... Se znae deka nekoj mora da e po dominanten i po aktiven.... Kako se cuvstvuvate podobro ????....Koga ste dominantni ili koga ste so po aktven partner ???
Povelete Изменето од Biba_G - 10.Декември.2008 во 23:03 |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve jas ke bidam prvata zatoa sto baraa od mene da se izjasnam.... Sakam dominatni mazi ama koga ke naletam na nekoj koj nemoze da me sledi ja menuvam ulogata .....
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi e seedno,dali jas ja vodam igrata ili devojkata
i dvata nacina si imaat svoi prednosti,mani nema Изменето од fiks - 29.Октомври.2008 во 18:25 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ..... ama kako ti odgovara poveke...koga ti ja vodis igrata ili koga ja vodat ????
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се е до мигот и до чувствата. во нив нема статика, ни па правило.
се е до интензитетот на мигот на чувството. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa poveke mi odgovara koga jas vodam,no ne e na odmet i promena
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete taka ...izjasni se
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum realen be lejdi,shto ima da skrivam
|
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo, ubavo.....
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам доминантни мажи... мојот партнер е таков, ама сакам кога ги менуваме улогите, па јас сум главна - тој само ужива
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova ne e tocno deka mora greska si vo vistinskiot sex, nema dominacija a vo obicniot da , e nekako opsto prifateno no nemora da e taka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavis kakva e partnerkata ako e po meka jas sum dominantniot i e pod moja kontrola e i uziva a ako e nekoja so po cvrst karakter taa e dominatnata a jas uziva
Изменето од paris25 - 29.Октомври.2008 во 21:38 |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam jas deka sekoj se trudi da najde sovrsen partner vo seksot .....so koj ritamot i sinhronizacijata bi bile besprekorni, pa taka ne bi se primetila ni najmala razlika - bi funkcionirale kako edno, kako odlicen mehanizam..... megjutoa fakt e deka vo realnosta e vistinska retkost da se naide na nesto takvo....vo princip edniot e psiven a drugiot po aktvien ucesnik....vo ulogata na pasivni vo pogolem del se naogjaat zenite koi umeat da si lezat mirno i da cekaat partnerot da ja zavrsi rabotata.... na toa mislev go ga ja otvarav temava |
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas te razbiram Lady potpolno na sto misles
i tebe potpolno bi ti se predal |
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |