|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 254255256257258 635> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene rastenje vo dolzina dosta mi e btw fala mnogu
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогаш... да пораснеш... во ширина...
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала фала, да ти се врати
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, фала... ми се врати веќе... два пати...
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахаххах ок.. одбиј го
|
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreken rodenden Drlja i zabegan
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Среќен Роденден на едно мало аспиринче и гоооооооолемо да расте...!!!
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен Роденден на едно мало аналгинче и гоооооооолемо да расте...!!!
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Im posakuvam najsreken rodenden na site slavenici denes i se najubavo..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тортата се излади..."малку" ја пробав!
Благодарам и на filmadzijka ,fiks ,seka ,anastea ,zbunet x3,butterfly 5 ,Eli ,Biserna и girl15 ! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен роденден Дрља! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Happy Birthday moj najdrag kolega...!!!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekjen rodenden na Irenica, zabegan,Drlja, ekszi88 se izvinuvam shto docnam so chestitkite.
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен роденден на супер кул колегата Диме
|
|
Внеси реплика | страница <1 254255256257258 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |