|
Разлика-секс муабети на форум и во реалност |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | ||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за ова имаш право... точно е, ако некој сака да е различен, така и ќе направи или напише... ама на крајот вистината излегува на видело, било како.... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
preskokni i ne se zamaraj i taka pisuvam samo idiotstini
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koja vistina vistinata so sekoj si ja znae ostanuva vo nego drugite doznavat samo vistinite koi sam saka da gi predade ili lagi koi drugi kje kazat za nego tuka e se relativno |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto e vistina a sto laga.....koj moze da razgranici ....osven nie samite za sebe
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da toa i go pisav
Изменето од anakin - 28.Октомври.2008 во 19:38 |
||
|
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A jas te podrzav vo toa....rabotata e koj na kolku mu veruva i dali nie i na samite sebe si veruvame vo onaa sto ke go napiseme
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vistina bilo deka mi barase da se smiram so negovata sakana
vistina e deka i prativ poraka za smiruvanje no laga e deka so toa i se udvarav koj go znae toa? samo jas a lagata e vo tikvata na poludeniov |
||
|
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ovde na Forumov e "lud jebe zbunjenoga" ako ne se osvestis na vreme
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На форум секој втор е најголем јебо, или има баги нимфоманки, за разлика од реалноста каде секој втор се срами да си кажи за сексуалните фантазии или искуства
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e toa i mi beshe celta so temava.. zoshto e toa taka? |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na temava pak samo nekolku mina iznesoa odgovor ili mislenje...znaci razliki postojat i se ocevidni...
bidete be pohrabri malku,od shto se plash*te? |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dzabe vezes........ nema drugi kako nas .....
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e to da vidish lejdi,site begaat od odgovor a golem broj gi zasega toa
|
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
алоооо бре,зошто сте различни во мубетите од форум во реалност,од што се плашите?
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |