|
Зденко- фотографии за принт ? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Bob Rock
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moj naklon Igor! Ja sum nesposoben za vakvi komentari ...izdrzano i konstruktivno...
Sakam samo da dadam malo objasnuvanje za poslednata: Idejata mi dojde po edna kniga na Nik Hornbi ,se vika "Speaking with Angels" ..toa se sobrani povekje raskazi od razni avtori ...raskazot na Nik Hornbi se vika "NippleJesus" i se raboti za edna avtorka koja pravi mozaik so likot na Isus sostaven od goli zenski gradi ,se so cel da isprovocira ...(ova e dobro da se procita i e dobro za vo temata na Branko).. znaci,inspiracijata za izvedbata e od tamu,a osnovnata ideja e od celata kniga...Prihodot od knigata e namenet za osnovanje na specjalni shkoli za autisticni deca..likov na babickava e sostaven od likovi na deca i mladi lugje,koi oformuvaat lik na licnost koja doziveeala ubava starost..Mozebi ne e tolku provokativno,pa ne se sfakja dobro Ti blagodaram mnogu za odvoenoto vreme..pozdrav |
|
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
|
Bob Rock
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala Itan..pozdrav
|
|
_______
|
Bob Rock
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaki mi e zidot,pa dodeka ne iskrecam dobro bi dosla vakva
|
|
_______
|
Bob Rock
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vi blagodaram na site za vnimanieto i odvoenoto vreme..
Ako fakja mesto,moze da se izbrise temava |
|
_______
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |