IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Контрацепција
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Контрацепција

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
Прашање: За вас најдобро контрацепциско средство е:
Одговор Гласови Статистика
11 [16,42%]
47 [70,15%]
1 [1,49%]
0 [0,00%]
5 [7,46%]
0 [0,00%]
3 [4,48%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
angelce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2005
Локација: Germany
Статус: Офлајн
Поени: 316
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 15:05

zemaj si tableti inema problem dali e ploden ili ne ploden den

Изменето од angelce
was ist los?
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 15:54
МИМИ24 сеа ти си BUSTED!!!!!!  А не само на мене и на Наталија да ни вадиш афери!!!! ХААААААААААААААА сум те уловил!!! 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 16:11

Жива на делоооооо
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 16:17
Што се слушува овде, кој е фатен на дело??

А контрацепција се употребува така ?
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 16:19
да да обавено контра што и да беше

Маја не замерај малку полудев
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 16:24
немој ко мене отпосле контра среќа не беше денот

[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 16:28
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 16:29
Originally posted by maja maja напиша:

Øòî ñå ñëóøóâà îâäå, êî¼ å ôàòåí íà äåëî??

А контрацепција се употребува така ?
Абе каква контрацепција ...батали то.. нема време
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 16:44
 бљак.. нема филинг, ама мора да се стави

Изменето од brmm
Кон врв
Merlinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2005
Локација: Macedonia
Поени: 800
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Merlinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 17:13
Originally posted by brmm brmm напиша:

бљак.. нема филинг, ама мора да се стави<!-- Signature -->

mErLiNka & KeNeDi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2005 во 10:22

немој ко мене отпосле контра среќа не беше денот

Ќе го стрефеше за малку а? Брееее абе деца деца!!! Полека те малу со тие игри!!! Еве ја така се заигравме со баба ви и сеа цел живот морам да ја трпам!!! А убо ми рече : Че о ваиш, или цел живот после со мене работа че си имаш!!! Ја си викам ШО биди нека биди, че а трпам, арно ама не било така!!!! Така дечиња, мислете му ја!!! Клавајте тоа кортанпепција ли беше и ич глата нема да ве здоболит!!! Ајт ојдов ја сеа!!!

Ова беше многу поучно!!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2005 во 10:58
Колку беше поучно ова твоето не знам, само не те разбрав околу баба ти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2005 во 11:29

Колку беше поучно ова твоето не знам, само не те разбрав околу баба ти

маја ова беше класичен монолог од моја страна!!! А муабетот беше дека дедото ја напраил бељата и заглавил со бабата!!!
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2006 во 22:14
Tabletkite koi ti gi preporacuva doktor i kondomite.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.