|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 137> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so se slucilo
zbunet ostanal bez tekst
e da ne videv nemase da veruvam
|
||
apce
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од zbunet - 27.Октомври.2008 во 12:58 |
||
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
konk*rs za Tanji????????????????????????????????
Zosto site ste tolku smotani?????????? Zar ako se pojavi nekoj koj moze i zbunet da go ostavi bez zborovi,toa znaci deka e konk*rencija na nekogo ili nesto?????????? Ajde trgnete ja malogragjanstinata i pocnete da ziveete za vas,ALOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmmmmmmmmmmm.....da ne e covek pameten i da nema inspiracija za ubavo,ke go izedete |
||
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zbunet.....odzbuni se....nema da ti dodevam veke....iako i onaka ne go pravev toa...samo odgovoriv na tvojata prekrasno napisana proza
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tipkava ima nekoj problem
|
||
apce
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ене го облакот кој те носи и развеан од ветерот и сепак е сеедно дали си далеку или блиску, доволно е да помислам на твоите усни и долго време заборавам на воздухот прашувајќи се што е понеопходно. Заборавам да се одвојам од твоите усни мислејќи дека тоа е природната состојба на духот споен со твојот подсмевајќи се на животот пред тебе незамислив и несфатлив залудно минат во нејасни трагања со вкус на зарѓан метал и песок во кој мачките вршат нужда. Ми покажа кој бев и кој сум навистина, само ме допре и веќе не бев жабата што крека со тактот на клетвата од тие што велеа дека и тоа ми е многу, повеќе од тоа што и тие жапци имале заедно. Не обрна внимание на нивните гневни повици кога ме извади од барата, а јас претав од страв плашејќи се да го загубам она што никогаш не го сакав, но само бев во навикната грдотија која пружа еднолична сигурност на привидното постоење. Некои нови очи ми се отворија и како октопод гладен те грабнав со многуте пипци, алчно и брзо мислејќи дека си само среќа на тогашниот момент што не се повторува. Не се побуни, само се препушти зошто знаеше колку си голема и дека си премногу голем залак за мојата дотогашна ситна душа, а јас се збунував се почесто откривајќи непрегледно нови содржини, учејќи ме како да нараснам за да можам да ги согледам твоите бескрајни и беспрекорни перспективи ...
|
||
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznam dali da komentiram mi e strav da ne me napravat pak
prosta malograganka
ali toa ne e pricina da ne go gusnam
|
||
apce
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izbaci me slobodno, eve ja ke te
Toa bese samo nedorazbiranje. Toa e manata na tekstualnite komuniciranja, mnogu lesno moze pogresno da se razbereme. ...i za peperutkata |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... zbunet zbunetovski... nema nedorazbiranja... ti pishuvaj si... nie kje citame....
|
||
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1.ne sum "tipka" 2.problem imate vie malogragjanite tuka a ne jas 3.zbunet:NE SUM TUKA ZA DA SE NATPREVARUVAM ZA TEBE,NEMAM NAMERA DA TI GO PODIGAM I TAKA VISOKO POSTAVENOTO EGO,ZATOA NE SI ZAMISLUVAJ DEKA SEKOJA KOJA KE TI NAPISE 2 ZBORA PADNALA NA TEBE ILI E ZA TEBE TUKA |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EJ ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO UZIVAJTE DE STO STE SE FATILE ZA MENE TOA STO IMAV KAZAV I TOA E,NE PRODOLZUVAM JAS TUKU VIE,A OSVEN TOA AKO IMAM NESTO KE MU KAZAM NA ZBUNET LICNO KAKO STO TOA I GO NAPRAVIV....I SEGA.......... STOP STOP STOP.....DOSTA SO OVA......
|
||
Внеси реплика | страница <1 6970717273 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |