![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 105> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
лееее,... идам ова да го напишам ![]() ![]() п.с ај ќе ни помине ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ne sakam ogovaracki koi vikaat:
"mrazam ogovaranje!" ![]() pa se prasuvam: -znaat deka se ogovaracki, ama se pravat fini??? -ili...(a toa e najcesto) ne se ni sami svesni deka ogovaranjeto im e vsusnost edinstvenata verbalna aktivnost, pa ne sakajki vo toa da poveruvaat, go sminkaat kako...muabetenje...ili komentiranje...ili pravo na svoe mislenje...uf... ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
и jас. ![]() Изменето од pagane - 27.Октомври.2008 во 19:14 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..more gi sakam ogovarackite...za da mozam u faca da im plesnam kolku se mizerni... koga ogovaraat kako raskokodakani kokoshki,,,koga vratot im se izdolzuva od dzirkanje vo tugite zivoti....kako na zirafite koga pasat vo komshiskiot dvor... koga receptite na Stevo Karapanda gi kazuvaat kako svoi... ![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
licemeri
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ne sakam "volci" koi zborot NE ne m e poznat
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Не сакам кога некој вака прај.,..да не кажам како,.....т.е. ништо не прај.,...
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
parno nisto da ne pravi od kolku gresnoto da go pravi
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
да анализирам. баш денес, па ич.
Изменето од pagane - 29.Октомври.2008 во 11:24 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..ne sakam predizvikuvaci na nevolji...
![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
...samobendisani licemeri
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
не сакам да се обидуват да размислуват и чувствуват наместо мене.
и уште нешто: само jас знам што сакам и што не. ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
...zensko da mi se mesa u kujna, u perenje i cistenje. Maz li sum, sto li sum ? Ke jadam ona sto ke mi zgotvi ? Ima da jade ja sto ke i zgotvam ! Pravosmukalkata mi se topi vo race i ja ja komandam, a ne ko zensko da se bori so nea !
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
ne sakam da ja sakam...
ama mozam li protiv sebe... ne be... ne ide.... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |