|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 74> |
Автор | ||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa sto imaat losi nameri...
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ne si pomislila deka mozebi mnogu te sakat pa zatoa ne se iskreni vo momentov?????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kamo sreka da me sakaa...jas ja znam vistinata i dobro znam koj ja premolcuva zatoa sto me saka ....ne gi pocituvam tie sto edno govorat a drugo pravat....podobro e da molcat a neka pravat..taka barem ke bidat dostojni na svoeto ubeduvanje....taka barem nemozam da kazam deka se neiskreni |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TOA SO GO KAZUVAS NE E TOA
TIE LUGJE SE ISKRENI VO NAMeRATA DA TE IGRAAT ZBORIME ZA TIE SO SE NEISKRENI Изменето од anakin - 21.Септември.2008 во 21:45 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неискреностае е како лажна узбуна кога седнеш на шоља прерипувајки ги испаничено сите препреки и неуспевајки ни гаќите да ги соблечеш до крај заради една единствена цел и кога ќе седнеш на местото помило од секој кралски трон и заради кое би продал секое кралство и на крајот само разочарано се испрдиш, а болката во стомакот заедно со злобното церекање на цревата останува како победник во играта со препреки. Но треба и да се погледне кон ведрата страна, гаќите ќе си останат како што си беа иако беа изложени на ризик.
Е тој ризик се обидуваме да го избегнеме кога не бомбардираат со лажги, опашки и камикази вистини кои така слатко звучат да сме спремни и да се жртвуваме без разлика што свеста не опоменува дека сме заталкале во шумата на сенките и сваќаме дека нема шума туку само сенки и на крајот шетаме уплашени и со посрани гаќи. За што у ствари бамбурам ја ? Сакам да кажам дека лажењето е дарба. - Па што не кажеш веднаш, а не ми дробиш тука пола саат ! - Полека момче, не скокај, на процент сум, кога во собрание или во суд брзо би ги решавале споровите и законите сите тие за леб ќе трпеа или во најдобар случај ќе возеа фиќо 750 - 80 год и на што ќе личеше градот тогаш, на природно научен музеј ? Значи дека лагата е дарба која не унапредува со комодитет и е темел на цивилизацијата. - Е сеа го претера ! ... |
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se iskreni ...samo za sreka otkrieni se nivnite nameri...kako i da e ..ne se vredni za muabet...neiskrenosta ne ja sakam i toa e toa... |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaka
fintata e da se otkie od koj tip e iskrenosta postoi pozitivna neiskrenost za taa razmisli ene ti "ubavi "iskrenosti debela si ejjj, namali od jadenjeto slikata so ja naslika e sranje ich ne mi se dopagja he, imas 7 dena zivot, nema ti spas , aj pozdravi se so rodninite tvojot decko, sestto se ebe so site naokolu ich ne mi se podadna rucekot kume, toa bre nemoze da se jade aj do gledanje , dosadno si pominavme kaj vas na gosti so se ofarba na crveno izfledas ko kamenjarka moriiiiiiii ene ti iskrenosti- a veruvaj site bile istina pa bidi sekogas iskrena i povtaraj gi ovie recenici vo slicni prigodi i taka kje bides sekogas pravedno iskrena licnost obozavana od svoite prijateli koi ja sakat iskrenosta Изменето од anakin - 21.Септември.2008 во 23:09 |
||
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
анакин е во право.
еве уште еден пример: - Срцка, ќе беше посреќен ако имав предница како Памела Андерсон? - Не бе срцка, ма ти си за пет класи боља риба од неа... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jeeeeeeeee
site zadovolni i ako ovcite ne se na broj |
||
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka mesame babi i zabi...zboruvame za neiskrenost i za kultura..da ne recam bon -ton..sekoja vistina ne moze da bide kazana...podobro e da se premolci..nema da naveduvam primeri ..veke se navedeni...jas govoram za onaa neiskrenost koja ima losa pozadina..zlonamerna..a nie ovde treba da kazeme svoe viduvanje zosto se lugeto takvi...pricinite mozat da bidat razlicni....licna korist...zavist..ljubomora..i sto li ti znam se drugo po red..btw ne sum takov covek i ne gi razbiram nivnite pobudi...i uste nesto nie samite najdobro znaeme kako izgledame i sekoe uporeduvanje e ubavo da se slusne..godi..no toa se vika ti dozvoluvam da me izlazes....na krajot na kraistata vo toa nema nisto loso .nikoj ne e povreden..naprotiv
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa sto vrednostite se menuvaat,a sakame da bideme ceneti i visoko vrednuvani.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vistinata ne treba da se brani,
taa umee da se odrzava. |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne lazam nikogas (bar taka mislam), no znam da premolcuvam. Pa ne mora se da se kaze dokolku ne mora, neli?
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I koga molcam cesto pogledot me izdava
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |