![]() |
|
Улогата и значењето на сексот во животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 16> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Само љубов е штроена љубов.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
ova od zenski aspekt...
... cesto posakuvash da odish vo Aleksandar Palas na kavijar... ..ama ne odish, znaesh deka ne mozesh da ja platish smetkata. ... vo mislite gi "legnuvash" Kevin Kostner, Mel Gibson ![]() ...ama vo realnosta "legnuvash" so "onoj ...ti se ukazala prilika..da jadesh kavijar...ama ti odbivash... i utvrduvash... tvojot domashen pindzur e sto pati poubav...povkusen.. ..i togash zaklucuvash...ma i Kevin Kostner...ma i Mel Gibson se isto s**nje, .... i so otvoreni oci i bistra pamet si velish... .."mojata kujna e moja... specijalitetite sami kje si gi spremame, kje gi zacinuvame po nash vkus"... ...taka e i so seksot... ima znacenje... golema uloga...ama ako sama si go napravish da bide dobar...zacinet..po tvoja zelba... ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Да знаев добро да готвам и перам се останато ќе си правев сам
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Па...дур меси со брашно и ја напикаш главата у брашно да изгледа ко кловн у фаца и она е послем многу љута и за да ја смириш мораш да ја сексаш
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW TESKI ZBOROVI KAZA SEA
![]() ![]() ![]() SEKOSOT NE E MORALNA OBVRSKA,TOA E NESTO STO E SAMO DEL OD CELOKUPNATA LJUBOV,SAMIOT CIN SEX NE ZNACI AMA BAS NISTO AKO NEMA CUVSTVA,HARMONIJA I RAZBIRANJE.....A DALI KE E DOBAR ILI LOS SEX ZAVISI OD DVAJCATA KOI SE VO NEGO...SAMI SI GO PRAVAT ZADOVOLSTVOTO...KAKO SO KAZA MAMA PO SVOJ VKUS Изменето од butterfly5 - 26.Октомври.2008 во 23:50 |
|
![]() |
|
Domakin e sekoj onoj sto si ja onaduva i cuva nivata
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ja cuva i ulje i menuva na seki 5000 km
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Bonus penis, pax in domo!
Ете зошто било добро што сме учеле латински. За сексот не’ терале! ![]() ![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
Seksot e podednakvo znacaen kolku i zenata
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
.. e aj da te vidam pameten ..pa objasni im gi na prvacinjata polovite razliki... zenskite imale dolgi kosi...e pa sega i mashkite imaat dolgi kosi...zenskite nosele obetki..pola oddelenie mashki so obetki...mashkite nosele pantaloni...niedno devojce nema so sukjna za da napravish komparacija... znaci casov e za vo leto...na plaza da se odrzi... ne odi vaka..covek kje se prepoti...a na deca od 6-7 godini pogreshno se kje im interpretira...
![]() ...da ne zgreshiv...kaj vlegov.... aaa ne brisham sega...neka stoi... ![]() Изменето од mamamd - 07.Ноември.2008 во 22:25 |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Ја се сеќавам имавме ние нешто таму Растеме и се Развиваме, или толку сум стар да не се сеќавам
![]() ![]() Изменето од mmomirovski - 12.Ноември.2008 во 04:40 |
|
![]() |
|
Seksot spojuva, seksot razdvojuva. Seksot ima samo sporedna uloga. Silnoto zaljubuvanje ima uste posporedna uloga, se trosi brgu. Tivka voda breg roni, ama gledajki kon nea moze da zaspies. Brakot ? Covek vo brak mora da raboti i za 100 evra i da se vrati doma nervozen i site da mu bidat nesto krivi. Natalitetot opaga. Samotijata e kako pijanstvo koga ti otapuvaat cuvstvata. Sekoja vrska e gordiev cvor.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Se e minlivo,pa i seksot.Se se izzivuva i zdosaduva.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |