![]() |
|
Членот под мене |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 356357358359360 442> |
Автор | |
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Ми истече првото , па морав да варам друго ![]() Изменето од Valeta - 26.Октомври.2008 во 20:02 |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
trajkovskamila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
cnm
![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
cnm pa kaj si ti
![]() ![]() ![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
abe igrava e clenot pod mene CPM
![]() ![]() Fala Vale... denes mi te snema na mn dolgo... rabota? |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ајде мало ја извртивме темата али
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
ne bre bleci jas sum tuka ti zagina ,nigde te nema
![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() имаше некој друг за кафе? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
niso Vale se denes ni begaat lugeto, so ke bese ova...
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
обврски си имаат, сватов уште не стигнал
![]() |
|
|
|
![]() |
|
GOLD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Нека ѕвездите го покријат твоето небо, нека месечината заспие во твојата насмевка, нека љубовта го насели твоето срце, а јас твоите соништа.
|
|
![]() |
|
СВАТЕ................
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tu bre stvarno na smeni so didi, so ke bese ova?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 356357358359360 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |