IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6869707172 137>
Автор
Порака
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Статус: Офлајн
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 09:50
газење%20од%20смеење kaj najdoa sega da pominatголемо%20гушкање
apce
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 10:02
Ај, па после може и да те зборат...мезето беше за никаде, не им беше добро искречено итн смеење
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 10:21
...nalet zboruvanje...prekjinaa edna ubava idila...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 10:29
Kuti da ne razberat, znaes kakvi se nasive , zainat ke ti sedi podolgo смеење ...za da ti se otsaka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 20:01
...издржи уште душиче, ти не знаеш како ми е мене и колку се топам од милина што ми ја пружаш и тогаш би знаела зошто малку ми е секој момент споен со тебе што ме прави воскреснат од досегашното мртвило и бесчуствителност обвинувајќи го светот зашто те немав, а тоа било само залудно колнење за нешто што не би знаел да го ценам порано да ми дојдеше. Се е во свое време и затоа издржи душиче моето време сеуште не доаѓа зашто го одбивам за да добијам на време споено со тебе кога сме едно голтајќи се меѓусебно со гласни воздишки и по некоја капка солена пот. Ми велиш пригушено да направам епилог, со стакласт поглед во кој се назира солза спремна радосница, ме голташ и велиш дека си спремна, без никакава намера да отстапиш од копчето што ќе не однесе во поинаква судбина и извлече од сенките заради нас самите спознавајќи дека навистина вредиме за да постоиме оставјќи белег што ќе го нагризе времето кое тежнее за залуден заборав. Велиш да направиме епилог кој ќе не надживее и продолжи кон иднината со наши иницијали као творци на уметнички дела, а мојата спремност се повеќе расте предизвикувајќи ти слатка болка која ја потикнува отворената спремност за она што ќе не промени засекогаш. Сонцето блесна, а ние заслепени и восхитени од себеси ја исполнуваме нашата цел заради која постоиме...
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 20:19
мечтаењемечтаењемечтаењемечтаење
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 23:24
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

...издржи уште душиче, ти не знаеш како ми е мене и колку се топам од милина што ми ја пружаш и тогаш би знаела зошто малку ми е секој момент споен со тебе што ме прави воскреснат од досегашното мртвило и бесчуствителност обвинувајќи го светот зашто те немав, а тоа било само залудно колнење за нешто што не би знаел да го ценам порано да ми дојдеше. Се е во свое време и затоа издржи душиче моето време сеуште не доаѓа зашто го одбивам за да добијам на време споено со тебе кога сме едно голтајќи се меѓусебно со гласни воздишки и по некоја капка солена пот. Ми велиш пригушено да направам епилог, со стакласт поглед во кој се назира солза спремна радосница, ме голташ и велиш дека си спремна, без никакава намера да отстапиш од копчето што ќе не однесе во поинаква судбина и извлече од сенките заради нас самите спознавајќи дека навистина вредиме за да постоиме оставјќи белег што ќе го нагризе времето кое тежнее за залуден заборав. Велиш да направиме епилог кој ќе не надживее и продолжи кон иднината со наши иницијали као творци на уметнички дела, а мојата спремност се повеќе расте предизвикувајќи ти слатка болка која ја потикнува отворената спремност за она што ќе не промени засекогаш. Сонцето блесна, а ние заслепени и восхитени од себеси ја исполнуваме нашата цел заради која постоиме...

мечтаење  кафе
кафе
Кон врв
butterfly5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 1388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 10:45
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ne zali za vremeto odminato,zosto ne si ti kriv,a ne sum ni jas.Ti me imase mene celo vreme samo vo druga forma,me imase vo tvoite zelbi,sonista,fantazii...a sega me imas pak..no...vo vistinska forma,se materijaliziram...i zatoa me poznavas poveke od bilo koj drug.Uzivaj vo migovite sto doagjaat,zivej denes,zaboravi na vcera,a utre...prekrasno e utreto....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 11:05
збунетост
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 11:06
...te zbuni...?смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 11:08
ovaj....u stvari.....kako da kazam....не%20знам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 11:11
...pssssst...ne kazuvaj...i ne priznavaj nisto...намигнување
Кон врв
butterfly5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 1388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 11:16
КОЈ ПРИЗНАВА ПОЛА МУ СЕ ДОДАВА
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 11:18
...peperutke, shto mi go zbunuvash ti zbunetiot...ajde sega tuka na raspit...плазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6869707172 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.