|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 575576577578579 717> |
Автор | |
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf, me raznezi,
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Позитивна резонанца... за добра ноќ...
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро Македонијо , каде и да сте!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jaaaanoooo moriiiiii....
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro!!!
konečno da ve najdam da ve pročitam iako ne sum bila dolgo na rezonancata...gledam društvoto novo...pozdrav do novite no i do starite rezonatori...mnogu mi nedostasuvaše ova mestence...kaj e utrinskoto kafence od blaška,mamamd,mama,andjelina,na site po i po edensreća što i ovde vo Crna Gora može da se pišuva na naševo mesto...sekoj si ja bara srećata nekade jas duri ovde no ne sme daleku neli???
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...josefino moja...mamamd e tuka...ne mrda... eve kafe...vlashko...ama za tebe...duri 3 pati go brcnav zrnoto....
|
|
trajkovskamila
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro i imajte prijaten den
|
|
mila e srcus
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ednaš da e od srce da e mnogu ubavo će e...a znam deka od srce e i uživam dodeka e taka...pozdrav od sončeviot NIKŠIĆ... Изменето од Josefina_m - 26.Октомври.2008 во 09:23 |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... eeee..koga kje ja spomne nekoj Crna Gora ...mi teknuva za ona vicon...
vo vreme na bivshata ni JY nosele zakon za rabotni denovi... i sekoj predlaga po nekoj den... na kraj odlucuvaat...cetvrtok..neraboten..odmor od rabota...petok-neraboten- podgotovka za vikend...sabota i nedela...vikend...ponedelnik...neraboten..odmor od vikend...vtornik-neraboten...podgotovka za na rabota... SREDA ...raboten den... diga raka Crnogorecot i prashuva... ZAR CEMO SVAKU SRIJEDU RADIT? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас како црногорците... ќе си ставам едно столче до креветот... да се одморам кога ќе станам од спиење....
Вакво нешто...
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу убаво виножито видов сабајле над езерото... |
|
Внеси реплика | страница <1 575576577578579 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |