|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 910111213 635> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
******Happy Birthday strumfeta ******* ti posakuvame mnogu success and all the best in ur life ....od mene i site kolegi sto se momentalno okolu mene ******** |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заедно со групата „Свириме до фајронт“ на Штумфета и го честитаме НАЈСРЕЌНИОТ ДЕН со песната ’Штрумфета Јас сум тој, Штрумфот на сништа твои ...’ Изменето од Dogi |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleee trcav od skolo za da ti cestitam prva .... ama nema vrska....vo sekoj slucaj prva ti cestirav so poraka...:))) ama eve i tuka: DADE SREKJEN RODENDEN, DA BIDES NAJSREKJNA NA SVET I DA SI ZNAES DEKA MNOOOOOOOOOOGU TE SAKAM!!!!!! |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
motherf**ker
Група Регистриран: 15.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sreken rodenden strumfeta
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
среќен, среќен роденден штрумфета.....зелбата што ќе си ја замислиш на дување свеќички да биде мал дел од се она што ќе ти се исполни оваа година
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve i jas da si ja ispolnam obvrskata:
SREKJEN RODENDEN STRUMFETA,SE NAJUBO DA TI E I DRUGI GLUPOSTI(ne mi zamervi,stalno taka pisam zs ne znam so tocno se kazvit) |
|
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strumfeta sreken rodenden i site zelbi da ti stanat realnost
|
|
was ist los?
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера на Хектор му беше роденден Уште еднеш срекен роденден и сите желби да ти се исполнат, многу здравје срека љубов мило.
Денес има роденден Православие. Срекен доденден нека ми ти е бејб. Се што ќе посакаш да добиеш како денес така и сите наредни денови што ќе те пратат во животот. Нека среќата и љубовта те пратат по стазата по која чекориш во животот. И нека секој ден ти биде посе*ен на свој начин. Се најубаво ви посакувам и на двајцата. |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i za Hektorce i za Pravoslavie..... da ste mi srekjni nasmeani veseli, pametni i razmuabeteni so nas na forum
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreken Rodenden Pravoslavie i od mene i ti posakuvam se najubavo vo zivotot **** |
|
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хектор, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН! Се’ најубаво што би си посакал се*е, ти посакувам те*е! Денес има роденден Православие. Се најубаво ви посакувам и на двајцата. Ти благодарам најубава душо! Бидејќи овие прекрасни нешта ми ги посакува мојата најмила личност, сигурно ќе ми се исполнат! Те*е моја мила стократно повеќе! Ти посакувам од длабочината на срцето! |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A eve posebno i za Hektor iako so zakasnuvanje.....Sreken Rodenden od mene i mnogu uspeh vo se .....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |