|
Диктатура на ВМРО |
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Автор | ||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e be majkata mnogu bugari imal tuka ...a jas mislev deka samo srbite se aktivni vo ovoj forum... |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бугари не гледам и читам на темава...а југоносталгичари да има...како што има и dreamer-i...
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za dreameri site sme po malce,ama i bugari ima...za jugonostalgicarite da ne zboruvam...tie se mnozinstvo tuka...
|
||
||
SuicideMessiah
Сениор Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I da ima nikoj od niv ne osporuval Makedonsko postoenje,jazik i identitet nasproti Bugarite.Samo za tugja nesrekja tuka negleam jugonostalgichari...ili gi nema povekje.
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo toa e nasiot najgolem problem, sto gledame samo ona sto sakame da go gledame
|
||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хм хм хм.... не дирај мецу за пицу....
некако ми сте конфузни... 1.имево било продаено... па шо не спречвит да го кажет тие шо го продајле кое ни е новото име и нека влезиме во ЕУ и НАТО... 2.Илирида е шиптарски сон- не српска измислица... како мојт за Илирида да се србине криви???? 3.Отепани сме да... ама ми се чини од ко дојде некако ве ме ро...маслото ни стана луксуз а бензинот мисловна именка.. е извините драги форумски колеги - ама маслото да е поскапо одколку во лондон- е то не е резултат на глобалната криза- то е ризница-црпница за ве ме ровските фондови... слепи сте/??? уклучете ги малку главите.... |
||
SuicideMessiah
Сениор Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobra poenta butel...se slozhuvam...nazhalost taka e :)
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be tuka se nekade, ke se pojavat...ti si prvata(prviot)...vistinskite makedonci vikaat deka se potomci na Alexander the Great...jugonostalgicarite ili podobro kazano srbite smetaat deka nemaat nikakva vrska so nego...
|
||
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ilirida nema da ima...jas garantiram za toa...toa e srpska ideja po koja nekoi albanci se zanesoa...
|
||
||
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слушај бе шиптар... ние дали сме антички или славјани мене не ми е ич важно... битно низ војни со католицизмот и пангерманизмот од една, и исламот од друга страна низ борби сме си ја прочистиле крвта и сме се избориле за нација - јас сум горд шо сум југоловенско копиле... А не ко вас- држава ви дадоа италјаните 1912 на чело со емануел- денес америте ви ја потврдија... значи кад на човек за гузу му требе папира- онда шиптар не бира.... немате достоинство бе, ке ве снемат за брзо... |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I VMRO ti e krivo za masloto be ne nepismen?Za cel svet so poskapi se VMRO e krivo? More RADO 2,ne gledas ili nekis da gledas? |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa sto majka baras da si go cuvas toa anticko ime...
a za albanija...nikoj ne im moze nisto...od niv nikoj ne bara promeni zosto znaat sto ke gi snajde...a za dostoinstvo da ne zboruvam...
|
||
||
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
глупердо.... упссс извини... зора на простотијата...
прочитај уше еднаш шо ти напиша татка,,,, |
||
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе живи били па видели... дан дојт ден ко ке ве остает америне... па да видиш шо значит српски бич.... а сега слободно се испрдавајте и пушете добро... а ко ке дојт ден --- биче крви до колена.... |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |