IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Диктатура на ВМРО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Диктатура на ВМРО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 17>
Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 09:42

Originally posted by Biolica Biolica напиша:

Ne ti go razbiram qu0tov zimi majce...
Vaka imame najmali plati vo regionov , imame najvisoki ceni , najskapi telekomunikacii , struja i slicno..
Imame najzaeba vnatresna politika vidi samo po temnava , vlasite se grizat na makedonskata ekonomija be :))Na vlaskoto lobi mu zabole za mk situacija..
Nemame nikakvi odnosi so nikoj sosed, nemame licen stav , nemame ni malce nacionalna svest ..
No mozime po forumi da se prepucavame vo stil , da mu umri kozata na komsijata...

I ja ...zimi tebe...
Izgleda za se e kriva vladata...
A vladata ne sfaka...
deka e vinovna za toa sto se smaluva denot koga doaga zima...
A oni naredile da se smaluva...
A be cudo...

Изменето од којсумјас - 24.Октомври.2008 во 09:43
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 18:16
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Vaka imame najmali plati vo regionov , imame najvisoki ceni , najskapi telekomunikacii , struja i slicno..
Imame najzaeba vnatresna politika vidi samo po temnava , vlasite se grizat na makedonskata ekonomija be :))Na vlaskoto lobi mu zabole za mk situacija..
Nemame nikakvi odnosi so nikoj sosed, nemame licen stav , nemame ni malce nacionalna svest ..
No mozime po forumi da se prepucavame vo stil , da mu umri kozata na komsijata...

I ja ...zimi tebe...Izgleda za se e kriva vladata...A vladata ne sfaka...deka e vinovna za toa sto se smaluva denot koga doaga zima...A oni naredile da se smaluva...A be cudo...

А кој е крив бе друже?Се што наведе наа биолицата е точно тоа се работи што се случуваат во владеењето на оваа влада.И еве ако не е крива владата-кој е крив?Или светски тренд е никој не е крив...
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 18:55
А кој ја бира таа влада?

Изменето од Vladimir88 - 24.Октомври.2008 во 18:58
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 19:26
Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

А кој е крив бе друже?Се што наведе наа биолицата е точно тоа се работи што се случуваат во владеењето на оваа влада.И еве ако не е крива владата-кој е крив?Или светски тренд е никој не е крив...

Добро штом така викате...Ај да одиме по ред...

Sejte mirni , dozvolivte musliman da ni kazi deka posle 19 nema kupuvanje alkohol , vo stil piite jogurt.
Законот за забрана на продавање алкохол го донесе оваа влада.. точно е...НЕ муслиманот..владата...
Затоа што и СЕКАДЕ во Европските држави има таков закон. Па не измисли владата топла вода. Како секаде, така и кај нас. Сакаме во Еропа, а не сакаме европски закони...Баравме.. гледаме...Може така..??
И сега владата е виновна...!!!!!
Па која и да беше влада ќе го донесеше тој закон...
И да, нема варење ракија, нема правење ајвар пред згради, нема фрлање ѓубре кој каде стигне...е нема...!!

Opustane na rabotnici od Feni , Zelezarija, Jegunovce.
Аман бе... А кој ги затвори тие фабрики...Кратко ви е нешто помнењето...Ги затвори некоја друга власт.. Во некое друго време, кога тие фирми беа државни...
Сега се во приватна сопстевност, нели? Кој може да и каже на приватна компанија дали да отпушта или прима работници..??? Владата..???!!! Како..??? Да не сте ги помешале лончињата малку?
А да се обратите до Синдикатот на легендата Муратовски...

Zgolemuvanje na ceni za znacajni i bitni produkti
Ајдеее.... А цените во другите држави останаа исти ???
Сакаш да кажеш дека само кај нас се покачени цените на горивото?
Па секаде се. Или и за покачените цени на горивото во Америка и Грција виновна е оваа влада.!!!??? Што штрајкуваат железничарите во Грција, камионџии во Франција, низ Европа..?? Не е за иста работа.?
Па штом се покачат енергенси, се покачува се друго. СЕКАДЕ. Не само кај нас.

Zgolemen defecit
И зголемениот дефицит е појава само кај оваа влада? Не и кај претходните?

Restrikcii za elektricna energija vo tekot na zimata..
Каде виде рестрикции, жити се...???!!!
Да, во Албанија има, ама кај нас ??? Еве јас сум од Скопје и цело зиме не видов рестрикции. Ако мислиш пагање на мрежата за дистрибуција на струја заради преоптоварување, тоа е друга тема. Кој е одговорен за дистрибуција..??? Приватна компанија или државата..??

Cenzura vo vnatresna politika , kazni za se i sesto samo vrabotuvanje na novi kucinja koj ke ja brkat taa niska rabota.
Цензура во внатрешна политика..????
Тоа е малку дугачка тема, може да се раговара за тоа. Ама секоја влада, во секоја држава, по секоја цена сака да остане на власт. Тоа не го измисли Груевски... Во секоја демократија е така..А што, другите влади не се бореле за тоа..??
Каде гледаш цензура? Во што? Тебе некој ти забрани да зборуваш и пишуваш (на форум) што сакаш? На СДС им забранија да одат во парламент? Ги испозатворија затоа што се од СДС?
Има тука можност за дискусија, се согласувам. Ама тоа не е карактеристика само на ОВАА влада. На секоја. Во секоја држава. Што има ѕука посебно..????

Nadvoresna politika , ne ni navlegvam!
И што е проблемот со надворешна политика?
Има преговори за името. После 15 години тапкање во место за едно прашање кое МОРА да се реши, работите се раздвижија. Не тврдам дека е заслуга на оваа влада. Едноставно дојде моментот кога птоа прашање е на тапет. И која друга влада да беше, ќе мораше да преговара. Вака или онака, ќе мораше. Дали водат добра политика или лоша, си кажа народот на избори.

Да не се повторувам за цените...кажав...
Но апсолутно си во право за друго. Имаме најниски плати во регионот. ТОЧНО.
А сега кажете ми, беа платите повисоки за време на претходната влада? Се покачија? НЕ.
А 30 % покачување на платите во државниот сектор и пензионерите?  Какви- такви , пак се 30%. Не велам дека е доволно. Не велам дека е идеално. Не велам дека нема владата грешки.
Ама па зарем само оваа влада е виновна за тоа?  Другите претходни немаат удел?
Чудно размислување...!!!!

А бе власите ги имаат парите и се грижат за економијата на Македонија само последниве години???? А пред тоа каде беа? Во некоја друга држава? Одеднаш излегоа на видело?!!!!!
Ако е така, а има нешто во тоа, кога тие власи ги земале парите?? Груевски им ги даде??
Аман бе...

И тоа важи само последниве 2-3 години? Па од осамостојување на Македонија имаме проблем со Грција за името, со Србија  за црквата, со Бугарија за идентитетот, со Албанците за територија алиас човечки права и сега што? Тоа не е од вчера.
Национална свест? Па во Грција наодмор се оди масовно последниве 15 години? Се оди! И кој е виновен за тоа? Оваа влада?????
Па овие ако сме реални НЕ ПРЕНАТРУПАА со секакви спотови за национална свест, за македонштина, за патриотизам... Дури се и напорни понекогаш... И сеа они се виновни за немање национална свест..??????

И накрај, не гледам каде реков да му умре на комшијата козата. Или пак да дискутирам во таков стил!  Можеби нешто сум пропуштил, ама не ми се гледа така.
И МОРАМ да кажам. Не сум јас портпарол на владата на Груевски. Не. Ни на крај памет. Имаат и тие мани. И недостатоци. И тоа какви.
Ама за СЕ да се бара одговорност во оваа влада, а да се заборава одговорноста на оние претходните е неправедно...

Затоа велам...Ако утре врне дожд или не врне...
Пак ќе биде виновна владата??????

Изменето од којсумјас - 24.Октомври.2008 во 20:15
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 21:21
Originally posted by ТХЦ Манге ТХЦ Манге напиша:

Искрено сум напизден до јаја... не дека порто изгуби вечерва... туку дека ко послободен малку , размислив шо ни се дешават. Некако , се ми е сватливо - само неколку работи не ми се... ке ги наведам , па некој од моите добри другари форумџии ако мојт нека ми одговорит...

1. Дакле- Дали ВМРО-(Овци)те не кукаа цел живот дека „комуњарите “ праеле диктатури , рецензии и терор???

2.Кој к*рац , некој од дијаспората да гласа за нас овде??? (Збираат гласови , пошо секој сељак од Австралија знајт само ве ме ре о---Yeah!!! ????)За шиптарскава дијаспора-нејкам ни да помислам....

3.Како можит директор на Национален Историски Институт да е сељак од бугарашка провиниеција- кој јавно - ај сам шо се декларират за Бугар- туку и сите наши преродбеници ги кажвит Бугари (-сва среча - шо сум Влав). Остај то -уше награден бил - со некоја награда за ПАЗИ- особени заслуги за науката... која црна наука бе мрсници????

4. Како мојт пратеник од ВМРО - син му да го носит во Исланд на фудбал??? и то погодите на чив трошок????

5.Како мојт да се ребалансират буџетот за 74 мил. Евра???
по мојве есапи то е како САД да го ребалансират за над 400 мил. долари... за вакво нешо таму глај летет... овде - боли нас кита....

6.Како мојт да се признајт Косово??? па уше паторокон се криеше ко пизда под кошуља... а исто така мислам дека ке се криет и за Западна Македонија ко ке подпишвит независност... т.е. Илирида. Пошо неговава кралска лоза и сина крв му дават вакви митски права и привилегии...

7. Како мојт да го тргат некој шиптар граничниот камен - а да не добиет к*ршум од црна стрела или проектил од зоља??? Па ние имаме армија пиздави ли ви мајчина или се одвојуваат над 30% од БДП за крмине од источна македонија да земет плата по 500 ЕУР????

8.Како мојт недипломирани млади шупељки да се во парламент??? остај то - и сиромаси - немат куче кај да ги каснит- тој ке не водит...

9.Како мојт да преговарат за името??? остај то.. го имет и продаено...(пак ке ги истает комуњарине криви...ЛОЛ)

10.Зш се прајт музеј за ВМРО и незнам некој опасни нинџи-кои за оваа југословенска творевина и нус производ е најзаслужен Тито-со цел да се ослабит Србија??? зарем то не е купвење гласови од идните генерации??? Па ако толку им стало за патриотизмот... нека напрает таков музеј за Тито и таму тие филмој????

Ево јас преродби не прам во 100 чекори - само имам 10 прашање... би сакал некој од тие божества да ми одговорет но се разбира не сум достоен....

Е зато јас ке им одговорам нешо..... Сега ке ви ја кажам иднината на македонија и народот во неа... Значи со ова ниво на патриотизам и вакво водење на држава- јас мислам дека за 10-15 години Шиптарите ке имаат над 60% од популацијата, Власите ке имаат над 80% од капиталот во македонија- а овие фраери и белосветски простаци тогаш нека ви објаснат како дојдовте на то дереџе....
Не се идентификувам да сум Македонец- ко би бил - би ми било срам. Но ме фака нервоза пошо и јас живеам овде - и оваа неписмена вмровска раја - осекам како ме кове на дното и пропаѓам со неа....

-ПС. До попростиот аудиториум на форумов- кој се разбира се фанови на ВМРО Јунајтед- не сум комуњар... само сум огледало... а ако ве боли вистината- мене ме боли половиов орган за то....

Поздрав и барам да стојт темава...

Не би можел да се согласам дека терминот диктатура е адекватен. јас би рекол дека само состојбите ги имаат под јака контрола. Имаат инсталирано милион филтри. Дискутабилно е само дали тоа го прават за да им врата на СДСМ-овците коку да ги имаат под контрола или поради своја лична сигурност.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 23:09
значи излегува дека и едните (ВМРО) се ОВЦИ и (СДСМ) се ОВЦИ ама пак што е она подолу од овци кој не отсликува нас народот да бидеме контролирани од ОВЦИ?
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 23:26
Originally posted by Јордан Шумарот Јордан Шумарот напиша:

Ц Ц Ц
Ке ја немат мачката некое време- глувциве вмровски- ке земет оро ке игрет... лол..
Прво сакам да членов Димон да му одговорам- без грам скепса или иронија. Прво да ти кажам дека најискрено не сум партиски оределен, но искрено како се води државава од двете зла би го одбрал помалото- тогаш не се плашам да речам СДСМ. Најискрено... Ова шо ни се дешават добро го објасни другарот Џакондо - вовед во диктатура. Само видите - овој ешалон некако полетно оди кон остварување на а ла Третиот Рајх кој ке живее илјада години. Мислам дека избрзвет и дека не се баш толку силни...

А пошо гледам дека нивнава раја некако се изнервира од поставените прашања и мене ме напрајвте будала ево неколку факти кои се докажани- чекам само да ги искоментирате...

1. Војната 2001 - кој беше на власт и кој не ја спречи???

2.Зошто за нив важи дека се бугараши и нивниот „интелектуален крем“ секојпат ја бранит тезата дека сме бугари????

3.Во чие владение Македонија беше одбиена ко сифилисана к*рва од НАТО друштвото???

Чии неуспеси се овие??? на комуњарите????

4.Во чие владение маслото за јадење килограм беше поскапо него во Лондон???

5.Во чие владение ние имаме двоцифрена инфлација на месечно ниво?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

6. И до кој к*рац да чекаме за тие ебани визи и таа ебана ЕУ и НАТО - шо го палет народот цело време???/

7.Дали некогаш имало поголема акција на партиски вработувања него во времето на ВМРО????

нее драги пријатели , не сум комуњар- туку сум објективен, арно ама овие 20 години гомнарии шо ги проголтавме и истрпивме -толку не имаат ебано во психата и менталниот склоп шо реалните проблеми не ги перцепираме ко проблеми - туку се храниме од кавгите на вмровците и комуњарите .. живееме во стравови и сиромаштија глодејки си ги коските еден со друг...
сум имал срека да излезам од оваа говнарска земја- и да видам како нормалниот свет размислува и работи, живее и твори.. како перцепира и решава реални проблеми... и за жал можам само да кажам дека не сме нормални...

Пак ке опитам... кај се резултатите???

Ех Јордане,Јордане......не мешај баби и жаби.Као шо ти кажваш да бидеме објективни ајде да бидеме.Али ако се гледа реално на работите неутрално посматрање тоа би идело вака некако :

1. Во 2001 год на власт беше ВМРО ама со која гарнитура??? КОј беше лидер ? Кои политики тогаш се водеа? Кон која цел се стремеше тпгашната Влада а кон која тогашната опозиција ? И најважно која беше причината за отпочување на конфликтот тогаш?
     2. За нив се вели дека се бугари од едноставна причина.Ај мало историја тука(според кажувања на ЛУЈЏЕ од тоа време).Во периодот меѓу двете светски војни во Македонија биле застапени бугарската и српската пропаганда т.е. кодоши колку сакаш.Во градовите, во селата повеќето фамилии одбрале страна - едни бугарската други српската.Колку шо сум запамтил ја од нивните кажувања во тогашно време постоеле Комитети управувани од српски баждарници.Нормално кога ќе дојдело време да се собира баждарина оние про-српски настроените помалку давале со тоа шо ги кодошеле другите а тие надоместувале за овие.И друго таа поделба на бугарофили и србомани највеќе се "разгорила" кога "нашите" биле регрутирани тогаш во Скопје сите и на прашањето за каде се тргнати да се борат ако дадат одговор за во Солун сместа се застрелани так да некои "кукавици" прифатиле да одат на Срем али после си се вратиле на старо.И ден денес некои фамилии се поделени исто така и нејчат да се видат едни со други.Ете зошто бугари.
       3. На слепото пиле Господ му прави седелка.А за другото треба да знаеш....:)

А за другите точки нема оправдување него ставање на европски стандарди со џупски плати и Македонско трошење.Е тоа не оди така преку ноќ.А за тоа дека НЕ сме нормални потполно си во право
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 23:32
istite sto se denes bea vo toa VMRO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 23:36
ма немој !!!!! сеа треба да набројувал кој се бил а не е........едно е факт....Најголемите комуњари сега се вмровци.....уште дома од тито сликата ја чуваат обесена на ѕид а сеа лавчето до неа......тоа е разликата помеѓу тоа што беше тогаш и е сега. И затоа е вака . И се само од една причина.....како одговор на цела ситуција.....ИНТЕРЕСИ !!!

П.С. не сум вмровец,никогаш не сум бил и никогаш нема да бидам
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 00:51
Којсити... секоја чест за коментарот...
Тоа ти се вика размислување со ладна глава и гледање на работите од сите перспективи, не само од омилената ни, жабја...

Не знам дали некои луѓе тука воопшто размислуваат нешто пред да кажат, или така, на среќа, ќе кажам, па ако ми се потрефи...

Нешто што забележувам во повеќе коментари: човек ако пофали нечија работа, мора да се оправдува дека не е член на оваа или онаа партија, оти во спротивно ќе го етикетирале: комуњар или вмровец?!!!... Не гледам ништо срамно и да си член, па да кажеш: јас сум роза или лавче и ги бранам моите ставови!... (Ова не е за којсити, општо за сите)...
Мора ли секогаш да се размислува по истото клише: јас сум од СДС и не смеам да кажам ништо позитивно за ВМРО, морам само да ги напаѓам! И обратно...
Или ако јас членувам во некоја партија, не смеам да критикувам кога гледам апла дека партијата ми забегала?!!!
Или одам на избори да гласам, член сум на било која партија, гледам оти партијата во последниот мандат направила пустош во државата, ама јас пак ќе си гласам за “моите“, упорно, иако знам оти така си ја уништувам иднината, ама ќе гласам бе, од инает, оти сум горда комуњарка... или горда вмровка... сеедно...
Или вака кога си дрндаме и на форум, ако не се сложуваме со нечии ставови, мора ли да се препукуваме меѓу себе и да се редиме со епитети?...
Мислам, аман... Како бе може да сме уште до толку закоравени?...

П.С.: И да знаеш... ако утре врне... или не врне...
Пак ќе биде крива владата... по дифолт...

П.С.2: Малку бев офтопик... голема%20насмевка

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 08:15
..vladata e ko mlada nevesta..mora da se kritikuva...opozicijata e svekrvata...mora da kritikuva... nrodot... treba da si kaze realno shto cini/shto ne cini. 
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 08:26
Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

ма немој !!!!! сеа треба да набројувал кој се бил а не е........едно е факт....Најголемите комуњари сега се вмровци.....уште дома од тито сликата ја чуваат обесена на ѕид а сеа лавчето до неа......тоа е разликата помеѓу тоа што беше тогаш и е сега. И затоа е вака . И се само од една причина.....како одговор на цела ситуција.....ИНТЕРЕСИ !!!

П.С. не сум вмровец,никогаш не сум бил и никогаш нема да бидам

nema vrska dali si ili ne si bil , ova VMRO bese del od toa VMRO, se skaraa Ljubco i Gruevski pa se razdelija, sto sega mesas komunjari tuka
Кон врв
SuicideMessiah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2008
Поени: 157
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SuicideMessiah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 09:35
Originally posted by anastea anastea напиша:

Ај јас да си кажам:

1.Кукаа вмровците, кукаат сега и комуњарите... Тркалото се врти, и пак ќе се сврти, па ќе кука некој друг...

Aj vaka da te prasham...imash poim koi bile komunjarite?Ama iskrena bidi.Btw ova shto go pisha pogore e tipichna Bugarska i Vemerovska shkola za debatiranje...koga i da se protivi chovek na gluposti na VEMERO vednash Srbija i nekoj drug im e kriv.

P.S. Komunjarite nemaat nikakva vrska so Srbite ako dobro te razbrav...tuku Bugarite bile.Ako sakash fakti pobaraj ke ti postiram.

Pozdrav

Изменето од SuicideMessiah - 25.Октомври.2008 во 09:37
Кон врв
SuicideMessiah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2008
Поени: 157
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SuicideMessiah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 09:38
Sega kje vi dojdat poltronchinja na VEMERO i na site kje vi kazhat deka primenuvate komunjarska taktika i deka koga nemate argument sekogash udirate so 'bugarskoto'.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.