|
Кој секс е подобар |
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Автор | ||
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da delfince....mislam samo na dve tri caski koj kolku izdrzuva ....a e samo malku opusten i dobro dozivuva se sto mu se slucuva....
|
||
tuka nekade....
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тукму затоа не сакав да продолжам во оваа насока, делфинче .......да речеме вака .....пар чашки се супер ,опуштен секс.....плус со мил човек како шо вели маја......СУПЕР .....е сега веројатно ти се има случено ......секс после повеке чашки ......ако не си препијан.....доживувањето е фантастично барем мене......е тука го лоцирав моментот .......колку на тоа влијае алкохолот.......разбираш...... |
||
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa vlijae de bas da ti bide fantasticno...za istoto zborime taka...zatoa ti e fantasticno...ti vlijae alkoholot....ama se e toa vo razumni granici...pripit si ne pijan...
|
||
tuka nekade....
|
||
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Definitivno sekst pod blago dejstvo na alkohol mose da bide deginitivno posebno dozivuvawe
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
п.с. мене делфинот ми е заштитен знак,имаш прекрасен ник:)) |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
п.с. мене делфинот ми е заштитен знак,имаш прекрасен ник:)) [/QU јас малку работа , па појадок......па еве ме..... , баш ми е драго што делфинот ти е заштитен знак , очигледно и мене ми е и јас на некој начин се препознавам во него ......еве нешто поврзано со темава и со делфинот ......дали знаеш дека е единствениот цицач освен човекот што сексот го практикува и како задоволство а не само за размножување .....
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да Делфин ова ми е познато ЗА ДЕЛФИНИТЕ :)
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jasna rabota....... |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема лош секс!!!! Секој секс е екстра!!! Затоа е задоволство и релаксација!!! Дали бил под дејство на алкохол или бил без ништо, тоа ама баш мене не ми праи разлика!!! Додуша ако сум ептен муле таа вечер може од сабајле и ништо да не се сеќавам!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
vatrena
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
филингот е подобар коа сме малце под алкохол
|
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па јас би рекол дека си малку повеќе возбуден, подолго трае сексот, ама лошата страна, е што некако се си мислиш дека брзо ти проаѓа, и кога решава да продолжиш со 2 евентуално 3 рунда, е тогаш си ептен исцрпен, и речиси и да неможеш да продолжиш!!! Башка што неможеш да се исконтролираш до крај (не користам кондоми), и најлошото е што утре може и да те обвини дека си ја искористил!!! Е затоа го преферирам сексот на трезно!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SEKSOT E PODOBAR SO MALO DEJSTVO NA ALKOHOL.POVEKE VOZBUDLIV I PODOLGO TRAE.
|
||
mnjkl |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema toa vrska,deka so alkohol podolgo trae.......
|
||
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |