IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - Патување во Грција
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Патување во Грција

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 33>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 17:54
Билјанче, морам да те разочарам, никој до сега не ме понижилсреќа.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
biljana.madrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Прилепчанка

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Spain
Поени: 358
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biljana.madrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 17:56
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Билјанче, морам да те разочарам, никој до сега не ме понижилсреќа.

izvini ama, komentarot ne beshe za tebe...намигнување Tuku za site shto odat tamu. Ne mora da ti rechat neshto pa da te ponizat, so samoto toa shto odat tamu se ponizuvaat...

Изменето од biljana.madrid - 17.Јули.2008 во 17:59
Прилепчанка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 18:09
Не се согласувам со тебе, ама тоа е твое мислење и желба, а МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК е моја девиза. 
Кон врв
Pentakostalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јули.2008
Поени: 583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 10:58
Gi sakam i grcite nema vekje

Ni evrei ni grci
bi otisol na odmor zs da ne
Кон врв
MaWoTo_SwAtKoTo 008 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaWoTo_SwAtKoTo 008 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:27
Vo grcija sum bila samo ednas i toa samo 9 casa vo asprovalta, na pauza, koga se vrakavme od turcija! toa mi bese prv a se nadevam i posleden pat vo grcija! da odam uste ednas vo grcija? nema sansi! jas koga odam na odmor si plakam za tamu ubavo da me tretiraat, a ne da mi e strav da kazam od kade doagam i da me vregaat!
Кон врв
Pehcevec Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Септември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pehcevec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 22:24
Originally posted by super babicka super babicka напиша:

Sto mislite za patuvanjata vo Grcija za 8-mi mart? Jas mislam deka ako im doslo do setanje imame prekrasni mesta i vo nasata Makedonija- a mi se loshi koga ke pomislam   deka doagja leto i pak ke trcaat tamu..

Pomina odamna 8-mi mart dojde leto i letni odmori.Me interesira dali moite prijateli-forumdziite na idividi planiraat da letuvaat vo Grcija? jas sigurno NE!

Море на оние кои одат таму на летување или на славење, не да им дадат само метли за граничниот премин да го чистат, туку и кофи со вода за плоштадот во Солун да го измијат... така им треба... Во Македонија не можат да се потрошат парите, морало во Грција... на крај краева нивни си се ама после да не се жалат дека грците им правеле вака или онака... само така за предавниците!!!
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...
Кон врв
Pehcevec Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Септември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pehcevec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 22:27
Originally posted by MaWoTo_SwAtKoTo 008 MaWoTo_SwAtKoTo 008 напиша:

Vo grcija sum bila samo ednas i toa samo 9 casa vo asprovalta, na pauza, koga se vrakavme od turcija! toa mi bese prv a se nadevam i posleden pat vo grcija! da odam uste ednas vo grcija? nema sansi! jas koga odam na odmor si plakam za tamu ubavo da me tretiraat, a ne da mi e strav da kazam od kade doagam i da me vregaat!

И јас бев еднаш, исто на враќање од екск*рзија од Турција... во Солун направивме мала забава чекајќи го автобусот, пеејќи на сред град македонски песни...
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...
Кон врв
deranger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Visokogorska strazha

Регистриран: 22.Октомври.2008
Поени: 1420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deranger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 01:07
kako mal stalno idev na odmor vo grcija, pa edno 8 pati, i najveke sakav da idam tamu na odmor, zosto stvarno ima mnogu prirodni ubavini i bez somnenie e edna od najubavite zemji vo svetot, ama od koga se sluci ova so imevo nejkam ni vo vero da im idam a ne pa na odmor.
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 19:41
Марија магдалена.........те поддржувам 100%
Јас одам 2-3 пати во годината во Грција и никој до сега ме нема навредено и ако ме прашаат од каде сум - им кажувам дека сум од Македонија...и никогаш немало никаков проблем...а што се однесува на оние луѓето што им дадоа метла да чистат.......хмммммм јас би им дала и по две...кога поминав на граница приметив дека кој што јаде додека чека да се завршат формалностите го фрла на земја...а нормалние луѓе што се грижат за своето здравје сакаат да им биде чисто а не како некоја македонска депонија
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 20:35
У Грчка се иде за одмор не за политка
Кон врв
zumbula Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Јуни.2008
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zumbula Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 11:10
jas vo grcija mislam deka ne treba da se odi, pa imame li nie malku dostoinstvo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 12:49
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

Марија магдалена.........те поддржувам 100%
Јас одам 2-3 пати во годината во Грција и никој до сега ме нема навредено и ако ме прашаат од каде сум - им кажувам дека сум од Македонија...и никогаш немало никаков проблем...а што се однесува на оние луѓето што им дадоа метла да чистат.......хмммммм јас би им дала и по две...кога поминав на граница приметив дека кој што јаде додека чека да се завршат формалностите го фрла на земја...а нормалние луѓе што се грижат за своето здравје сакаат да им биде чисто а не како некоја македонска депонија

Inshallah...да капне некоја паричка, скоро одам, да олабавам некој вентил, жичките ми се споени, а за Нова Година задолжително...Бива ли Нова Година без “Зорба“? Па после на плажа, мммммммммм
......љубов
љубов
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 13:18
mori
samo pisujes i se tokmis tamu
a nikako da stignes
голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 19:51

Po sto si taka siguren deka ne stignuvam? Pa toa mu doadza bar nesto najlesno, najdostapno... збунетост

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.