|
Диктатура на ВМРО |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | |||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za zal za nekoi raboti a za nekoi ne... direktorite ne gi naznacuva ministerot tuku gradonacalnikot, a svedoci sme deka mnogu gradonacalnici zabegaa od partiskite platformi i si se orientiraa kon svoi lokalni klanovi...
|
|||
Dimon
Група Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Повеќето прашања ти се добро поставени, меѓутоа има и по некое прашање во кое што не си во право, но во секое добро има и лошо. Еве јас имам едно прашање до тебе, сакам да ни кажеш на сите Кој треба да дојде на власт за да биде поубаво и за тебе и за нас? |
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pardon...
Изменето од којсумјас - 24.Октомври.2008 во 09:44 |
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од којсумјас - 24.Октомври.2008 во 09:35 |
|||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ц Ц Ц
Ке ја немат мачката некое време- глувциве вмровски- ке земет оро ке игрет... лол.. Прво сакам да членов Димон да му одговорам- без грам скепса или иронија. Прво да ти кажам дека најискрено не сум партиски оределен, но искрено како се води државава од двете зла би го одбрал помалото- тогаш не се плашам да речам СДСМ. Најискрено... Ова шо ни се дешават добро го објасни другарот Џакондо - вовед во диктатура. Само видите - овој ешалон некако полетно оди кон остварување на а ла Третиот Рајх кој ке живее илјада години. Мислам дека избрзвет и дека не се баш толку силни... А пошо гледам дека нивнава раја некако се изнервира од поставените прашања и мене ме напрајвте будала ево неколку факти кои се докажани- чекам само да ги искоментирате... 1. Војната 2001 - кој беше на власт и кој не ја спречи??? 2.Зошто за нив важи дека се бугараши и нивниот „интелектуален крем“ секојпат ја бранит тезата дека сме бугари???? 3.Во чие владение Македонија беше одбиена ко сифилисана к*рва од НАТО друштвото??? Чии неуспеси се овие??? на комуњарите???? 4.Во чие владение маслото за јадење килограм беше поскапо него во Лондон??? 5.Во чие владение ние имаме двоцифрена инфлација на месечно ниво????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 6. И до кој к*рац да чекаме за тие ебани визи и таа ебана ЕУ и НАТО - шо го палет народот цело време???/ 7.Дали некогаш имало поголема акција на партиски вработувања него во времето на ВМРО???? нее драги пријатели , не сум комуњар- туку сум објективен, арно ама овие 20 години гомнарии шо ги проголтавме и истрпивме -толку не имаат ебано во психата и менталниот склоп шо реалните проблеми не ги перцепираме ко проблеми - туку се храниме од кавгите на вмровците и комуњарите .. живееме во стравови и сиромаштија глодејки си ги коските еден со друг... сум имал срека да излезам од оваа говнарска земја- и да видам како нормалниот свет размислува и работи, живее и твори.. како перцепира и решава реални проблеми... и за жал можам само да кажам дека не сме нормални... Пак ке опитам... кај се резултатите??? |
|||
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пак јас.. искрено ме задума овај Димон...
Уствари друже знајш како стоет работите??? Уствари ние - по се изгледат не сме кадарни да водиме држава...моджда не тебеше да се двојме од србија- ко најблоски.... вака ке не јадет или бугарите или грците.. а во најлош сличај шиптарите.. не знам друже.. не сум паметен кој и како да не води.. и дали воопшто сме кадарни да бидиме водени.... |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пази сеа спам:Јордан-Србоман!!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!11111111111 Wtf?!?!?!?!?!?!?!?!?!
|
|||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ааааа-немој така маслото и инфлацијата се светски тренд...
НАТО не не прими поради бранко а не поради гујо тој се си напрај ко шо треба-дури и Република Македонија(Скопје)прифати-мада никош јавно не призна... Народо го пала за да му се тргни лебо од гла малце оти иначе ако не не пала че ни текни оти сол немаме вочи да си фрлиме и глајте че му ги скршиме-вака Гујо че дај една изјава името не го даваме и ние забораваме оти лебо и маслото поскапи од нафтата се... А резултати ти одма сакаш?!Да му дајме шанса на Никоуче и едно 5мандати от знајш комуњарите ја постраја и сега него че му треба ногу време да ја опрај работата... |
|||
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јордан=ТХЦ Манге=Рејџинг бул=Вини Пу= Мишичасти= и еден мал милион други никови = ВЕЧНА ОПОЗИЦИЈА!!!!
ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ |
|||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Море знајш шо?!Ние прилепчани и Охриџани да напрајме еден договор со битолчани и да се отцепиме од Македонија!Вие че живејте од туризмон ние со битолчани че си садиме се и сешто низ нивјено по пелагонија и сите срејчно че си живејме-кој ги ебе Скопјанишчана... |
|||
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ Ме изнасмеа бе другар... баш така... баш така... преродбава од 100 чекори не ни кажа дека е на етапи од 5 дела... секоја етапа еден мандат - секој мандат 4 години????????????????????????????????????????????? ако добро израчунав ке почниме да личиме на нешо ко ке имам 46 години??? ам до тогаш бе Гвујо??? како вака да поминиме уше 20 години???? ааауууу гвујо факер... поооо више не знам кај да се обратам... више пукнав...лолололоол |
|||
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не ти е лоша идејата брате ич... најаки сојузници ке имаш охрид - најмногу ние ги мразиме скојанчишчана....лол лололо л о л о Охрид+Битола+Прилеп - со се селата скоро милион жители- сосем доволно...лол |
|||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Башка шиптари нема освен во црнилиште(додуша тие појче торбеши се-че му го клајме поларис за градоначалник)Икономијата има да ни цути-рек битола тука ни е,студенчица исто,нешто фабрики имаме... Швицарска че бидиме бе-само име ни треба за државава-ПриБит можи ама вие че се почуствувате запоставени па истио проблем ко со шиптарине... |
|||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne ti go razbiram qu0tov zimi majce... Vaka imame najmali plati vo regionov , imame najvisoki ceni , najskapi telekomunikacii , struja i slicno.. Imame najzaeba vnatresna politika vidi samo po temnava , vlasite se grizat na makedonskata ekonomija be :))Na vlaskoto lobi mu zabole za mk situacija.. Nemame nikakvi odnosi so nikoj sosed, nemame licen stav , nemame ni malce nacionalna svest .. No mozime po forumi da se prepucavame vo stil , da mu umri kozata na komsijata... |
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |