|
Иван од Куманово |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ми требаше некој бајач или гледач никогаш немаше да ми текне ACELERA да ја прашам
|
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman bre opasen bil ovoj Ivan znaci leci sekakvi bolesti masala ako e takov ekim
|
|
... only God can judge me ....
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e vazno dali mackata e bela ili crna ... vazno e da faka gluvci !!! taka i so Ivan od Kumanovo ... dokolku na nekoj mu pomognal ... toa e dobro ... dovolno e na eden covek da mu ja smenal sudbinata ... zborav za placebo efektot ... koj e mnogu moken ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Golemo blagodaram na site lugje, bez razlika dali se lekari, bioenergeticari , travari ili nesto drugo, koi svojot zivot go posvetile da im pomognat na drugite lugje!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за тие што помагаат, УУУУУУУУУУАААААААА за тие што го лажат народот, како овој Иван!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e kristin ... sepak mislam deka i samo na eden covek nekoj da mu pomognal ... dovolno e !!! sto pravime so ludjeto ... koi ne se kazuvaat kako isceliteli ... tuku se deklariraat javno ... kako unistuvachi ... sto so niv ? imame takvi vo familijata , na rabota, medju drugarite ... koj sto gi zaboluvaat iljadnici ludje ... milioni ... ne treba da gledame vo iscelitelot ... mnogu od niv i neznaat zosto toa go pravat ... ne mislam na nekoi lazni isceliteli ... tie ne se izvorot ... sekoj covek e genetski predodreden da bide zdrav ... darba od boga ... ama ako ne e taka ... izvorot e okolu nego ... Tuka sme nemokni ... Kako da se spravime so tie ludje ... i ke ima pomalku bolesti ... a so toa i pomalku lazni isceliteli ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da go upoznaam
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не да му ја погоди дијагнозата, алал да тие. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ууууаааа и за тие слични на тој Иван...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi trebalo da go slusneme i Ivan ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
RUKICA
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS LICNO BEV I NISTO NE MI POMOGNA...SO MENE IDEA USTE 4 DUSI...ISTO I NA NIV NISTO NE IM POMOGNA....NISTO...NISTO NISTO!!!!!!!!!!!
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле како сум се смеела на извадокот од магичната книга на Иван.
Мислам типот е крај, најобична занесена неписмењачина. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неврутони....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имав здравствен проблем и братучетка ми ме одвлечка кај него. Идам на наредна контола се си е чисто ко ништо и да не било. Цела година се е во ред, се до пред некое време кога.........дијагнозата од претходно пак ми се потврди............ Оценете сами.... Јас ништо не викам |
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |