|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 137> |
Автор | |
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj najdoa sega da pominat
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај, па после може и да те зборат...мезето беше за никаде, не им беше добро искречено итн
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nalet zboruvanje...prekjinaa edna ubava idila...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kuti da ne razberat, znaes kakvi se nasive , zainat ke ti sedi podolgo ...za da ti se otsaka
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...издржи уште душиче, ти не знаеш како ми е мене и колку се топам од милина што ми ја пружаш и тогаш би знаела зошто малку ми е секој момент споен со тебе што ме прави воскреснат од досегашното мртвило и бесчуствителност обвинувајќи го светот зашто те немав, а тоа било само залудно колнење за нешто што не би знаел да го ценам порано да ми дојдеше. Се е во свое време и затоа издржи душиче моето време сеуште не доаѓа зашто го одбивам за да добијам на време споено со тебе кога сме едно голтајќи се меѓусебно со гласни воздишки и по некоја капка солена пот. Ми велиш пригушено да направам епилог, со стакласт поглед во кој се назира солза спремна радосница, ме голташ и велиш дека си спремна, без никакава намера да отстапиш од копчето што ќе не однесе во поинаква судбина и извлече од сенките заради нас самите спознавајќи дека навистина вредиме за да постоиме оставјќи белег што ќе го нагризе времето кое тежнее за залуден заборав. Велиш да направиме епилог кој ќе не надживее и продолжи кон иднината со наши иницијали као творци на уметнички дела, а мојата спремност се повеќе расте предизвикувајќи ти слатка болка која ја потикнува отворената спремност за она што ќе не промени засекогаш. Сонцето блесна, а ние заслепени и восхитени од себеси ја исполнуваме нашата цел заради која постоиме...
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne zali za vremeto odminato,zosto ne si ti kriv,a ne sum ni jas.Ti me imase mene celo vreme samo vo druga forma,me imase vo tvoite zelbi,sonista,fantazii...a sega me imas pak..no...vo vistinska forma,se materijaliziram...i zatoa me poznavas poveke od bilo koj drug.Uzivaj vo migovite sto doagjaat,zivej denes,zaboravi na vcera,a utre...prekrasno e utreto.... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...te zbuni...?
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaj....u stvari.....kako da kazam....
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pssssst...ne kazuvaj...i ne priznavaj nisto...
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОЈ ПРИЗНАВА ПОЛА МУ СЕ ДОДАВА
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...peperutke, shto mi go zbunuvash ti zbunetiot...ajde sega tuka na raspit...
|
|
Внеси реплика | страница <1 6869707172 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |