|
Заборавен од Господ |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Автор | ||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
OK prijateli, gi brisham poslednite komentari bidejki begame od temata. Ne ste vie krivi, tuku jas ne trebashe da dadam povod za takvi repliki. Se izvinuvam i ve molam prifatete ja mojava odluka za arno na site.
Изменето од Messenger - 22.Октомври.2008 во 21:04 |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Со радосно срце го прифаќам извинувањето на еден покајаник! Во надеж дека не е само мајтап, ве поздравувам најљубезно со ГОСПОДОВИОТ поздрав Шалом алејхем! п.с. Се надевам дека немате ништо против еврејски зборови! |
||||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne sama, jas ne ziveam sama, imam semejstvo, imam posiroka familija, imam prijateli ... kako rece Anakin ? covekot e nad se , covekot znae i da te nasmee i razveseli i da pomogne i uste mnogu raboti... |
||||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||||
stanlio
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не ни помислив дека живееш сама. ама се надеваш во себе, наместо во Бог. Секој кој се надева во себе, ќе биде разочаран. |
||||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sekoj koj se nadeva vo nesto , moze da bide razocaran ako nadezta ne mu se ispolni , pa i onie koi se nadevaat vo Bog .
|
||||
stanlio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се сложувам. Само што надевањето во себеси ГАРАНТИРА разочарување. А за другото, бар има ако ништо друго 50-50 шанси.
|
||||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
gresis, ako imas zacrtana cel i znaes kon sto teznees, uspehot e lesno ostvarliv |
||||
stanlio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
До кога? До гробот и толку. Прав и пепел.
А ни до тогаш. |
||||
MOYA
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E sega me razochara. |
||||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a vernikot odi ponatamu? neli i nevernikot odi, bidejki site spored religiskoto veruvanje odat na sudniot den pred Gospod, ako voopsto ima nesto od taa prikazna. |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ma nemoj |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pocna mnogu da se brisat postovite
ova tema kje bidit slicna na drugite vo veronautika vreme da si odam |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Stom chlenovite pochnuvat da se zanimavaat povekje so sebe vmesto so temata i da begaat so off-topici, toa e siguren znak deka temata e iscrpena... |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |