![]() |
|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neku da bidam vecen. I ovoj eden zivot mi e mnogu. Neka me zapaljat i pepelta neka mi ja isturat u klozetska solja iako znam deka posle ke im bide sube da kenjaat vo taa istata solja...nek si kupat nova
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Auuuu ova mi se svigja...da me kremiraat i chestici od pepelta vechno da mi se razletuvaat niz vozduhot
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
"Влезете низ тесната врата, зашто широка е вратата и
простран е патот, што водат кон пропаст, и мнозина се, кои влегуваат
низ неа. Зашто тесна е вратата и тесен е патот, што водат во живот, и
малцина се кои го наоѓаат"
(Матеј 7:13-14) |
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
nikako nemoze do vecen zivot
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Може Николче, може. Човекот е создаден да живее вечно.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
![]() |
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Vecnosta vednas ja povrzuvame so vselenata, a taa posoti samo 15 - ina milijardi godini, znam, bev tamu koga se stvarase
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
togas si se izdal sega
ti si vsushnost BOOMbig Изменето од anakin - 10.Август.2008 во 17:31 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Koga covekot ke ja prifati smrta ke ima sansi da go razbere i zivotot i da pocne da go zivee onaka kako sto treba, a togas ako ima sreka moze da mu blicne deka zivotot nema kraj. Zivotot ne treba da se ogranici i da se zatvori vo edna kutija koja sto se vika materijalno ili 3d.
|
||
![]() |
||
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
|
ovoj sto ja ima otvoreno temava sigurno e nekoj sektas
|
||
![]() |
||
|
Може пие дрога
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
..so dobri dela...
![]() |
||
![]() |
||
|
...со неумерен секс. Шо ? Нема врска ? Па кој од овде прави така за да каже дали може или не може ? !
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Preteraj go vo nesto,odnesi go do kraj i vecno ke te pamtat.
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |