|
ГИШ |
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Автор | |
DelBoy
Нов член Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекајте малце.нели Гиш е поет?!?!
На секое негово излагање пред јавноста ,за секое прашање упатено кон него, кога ке излезе негов музички албум,човекот арогантно изјавуваше дека бил поет , а не пеач . Веројатно бил под дејство на некоја психоделична супстанција . хехехе Како и да е ,човеков не заслужува да го коментираме. Изменето од DelBoy - 09.Октомври.2008 во 20:51 |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечково ми е у ствари многу смешен... Влезен у погрешен филм... заробен у времето... Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:54 |
|
martin creature
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
90%od narodot vo makedonija za gish se nepismeni.Covekot e enciklopedija, a da ne zboruvame za glasovnite sposobnosti.Nekoi vikaat deka e zabegan, pusel treva po ulica i kakvi ne muabeti, jas mislam sekoj ima pravo da si zivee vo svojot zamislen svet.jas mislam deka covekot ne treba da ...... ne znam. Mnogu golem umetnik e, a nasiot narod treba mlku poveke da ja ceni negovata darba. Kako pesnata samovilska svadba se uste nikoj nema napraveno. slusnete samo kako e ispeana i za koe vreme se raboti.MAL PROCENT OD NARODOT MOZE DA GO SVATI GISH.
|
|
martin creature
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze nekoj da mi pomogne kade da go najdam spotot od samovilska svadba?
|
|
DelBoy
Нов член Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemoze 90% od narodot da ne go razbira covekot.Ili covekot e lud , ili 10% od narodot se netacni . Изменето од DelBoy - 19.Октомври.2008 во 21:07 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Натпросечно талентираните луѓе секојпат изгледале “лудо“ за својата просечна средина. Тоа било и ќе си биде така.
Впрочем на уметникот и му личи да биде малку во “филм“ а Гиш навистина е натпросечен, отскокнува во се што прави. Свесен е дека има многу завидливци, впрочем, заради еден таков сатрап и не доби диплома (“професор“Стојка Бојкова по македонски-му завидуваше на неговите збирки поезија), заради неа и се откажа од факултетот. Тоше наш, не доби постхумно десетка од професорот кој малку пред несреќата го бутна? Тоа има едно име-ЗАВИСТ. Одлика на ниски, приземни души, макар и со титула професори. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i novata e vo negov stil, ama so samovilska svadba ne moze da se sporedi. za nas e neobicno i smesno sto izleguva taka na scena neli? a sto da kazeme za lordi sto pobedija pred nekoja godina na evrovizija obleceni kako vampiri, toa ne e neobicno?
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ова веќе не чини, ова е класично малтретирање на високо искомплексирани фаци во образовниот систем . Тоа што дечкото се фура гадно не значи и дека треба да му се ставаат такви злобни сопки во живот. Има разлика од критика, позитивна критика и вистинско изживување само затоа што некој е малку поразличен од останатите. Не ми се верува како може некој да си даде за право да казнува некој друг без да има вистинска основа за тоа. Што да каже човек, човечката глупост и злоба им нема крај. |
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka treba da pocne covekot pocesto da vadi novi pesni, a ne vo 10 godini ednas.On ima kvaliteti i moze da napravi nesto mnogu dobro, pa i da odsviri nesto so kaval vo pesnite, vo stilot na (sadeness part 1)od enigma, gregorian, magna canta.......
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gis e samo eden od mnogute na makednskata scena koj e vlezen u pogresen film, grozen e da go slusas a boga mi ida go gledas - totalno promasuvanje.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Уф....Гиш....ми е ,,слабост,, ........... .................................
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deckoto e dobar barem vo muzikata,a negoviot privaten zivot moze sto saka da pravi.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... пак ли ме рчкате у Гиш???
Немојте...не сте фер... |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam sto loso bi mozela za nego da kazam na muzicki plan..licno ne go poznavam pa da komentiram podlaboko..covekot e talentiran spored mene
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |