IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Заборавен од Господ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Заборавен од Господ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 25>
Автор
Порака Обратен редослед
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 19:40
јас незнам шо ти мислиш, но мислиш грешно големо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 19:33
Јас искрено мислам дека овој анакин е тој шо е забораен од Господа....ЛОЛ ЛОЛ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 19:29
kje smislam kako da ja opram temata
sega nemam vreme
pokasno
големо%20гушкањеna site moi prijateli
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 19:21
MOYA, ako za anakin zhena mu e Bog, koi sme nie da velime deka toa za nego ne e e taka? Ako anakin ima svoe mislenje za religiite, toa e negovo mislenje i ima apsolutno pravo da zazeme stav kakov sto saka. Toa NE MENUVA APSOLUTNO NISHTO vo tvoite ii moite veruvanja, kako sto nash*te ne menuvaat nishto vo negovite.

Ne gledaj svoj problem vo tugjite stavovi.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
MOYA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Октомври.2008
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MOYA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 19:02
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

MOYA, komentiraj za temite, a ne za komentatorite.

Apsolutno e vo red da imash razlichni veruvanja i ubeduvanja so bilo koj chlen, no ne e vo red da gi potcenuvash ili omalovazhuvash onie koi ne se sl*gaat so tebe.

Vo pravo si Messinger, no ne sluchajno go rekovme ova zatoa shto onoj koj pogazuva sekoja vlast i dostoinstvo pa duri i Bog, a se potchinuva na edna zena.

Ne e fer.

Go chitame i se chudime deka postojano gi vrti rabotite i budali pravi od nas, a so ova pokazuva deka ne mu e vazna temata tuku da gi omalovazi onie koi veruvaat vo Boga.

Izvini i slobodno mozesh da go izbrishesh postot ako mislish ako bi sakale da ostane kako shto e.

Licno do Anakin:

Se izvinuvame ako greshime.
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 18:48
MOYA, komentiraj za temite, a ne za komentatorite.

Apsolutno e vo red da imash razlichni veruvanja i ubeduvanja so bilo koj chlen, no ne e vo red da gi potcenuvash ili omalovazhuvash onie koi ne se sl*gaat so tebe.

Изменето од Messenger - 23.Октомври.2008 во 18:49
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MOYA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 18:44
Originally posted by anakin anakin напиша:

Originally posted by MOYA MOYA напиша:

Originally posted by spiros spiros напиша:

abe znaev jas deka sum BOG голема%20насмевка

Кога ќе престанеш да се однесуваш како најголемиот противник на ВИСТИНАТА, тогаш – преку Неговата МИЛОСТ - ќе можеш да се разбудиш како една клетка на Неговото Живо СЛОВО.
Но ништо повеќе или помалку од тоа!

mil spiro, jas ti branam da si postavuvas nekoj iznad tebe??? ne. stavaj si i sevisen i svetci i angjeli, koi sakas individua toa e tvoe pravojas iznad mene ne stavam nikogo, osim mojata ljubov ( mislam na osoba)pozdrav, nervozen neso brej brej brej

E sega me razochara.

ma nemoj   задоволство

Da be, mislev deka imash dostoinstvo.
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 18:39

pocna mnogu da se brisat postoviteova tema ...

Stom chlenovite pochnuvat da se zanimavaat povekje so sebe vmesto so temata i da begaat so off-topici, toa e siguren znak deka temata e iscrpena...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 09:41
pocna mnogu da se brisat postovite
ova tema kje bidit slicna na drugite vo veronautika
vreme da si odam
големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 09:34
Originally posted by MOYA MOYA напиша:

Кога ќе престанеш да се однесуваш како најголемиот противник на ВИСТИНАТА, тогаш – преку Неговата МИЛОСТ - ќе можеш да се разбудиш како една клетка на Неговото Живо СЛОВО.

mil spiro, jas ti branam da si postavuvas nekoj iznad tebe??? ne. stavaj si i sevisen i svetci i angjeli, koi sakas individua toa e tvoe pravojas iznad mene ne stavam nikogo, osim mojata ljubov ( mislam na osoba)pozdrav, nervozen neso brej brej brej

E sega me razochara.

ma nemoj   задоволство

Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 09:06
Originally posted by stanlio stanlio напиша:

До кога? До гробот и толку. Прав и пепел.

А ни до тогаш.

a vernikot odi ponatamu? neli i nevernikot odi, bidejki site spored religiskoto veruvanje odat na sudniot den pred Gospod, ako voopsto ima nesto od taa prikazna.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MOYA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 06:46

E sega me razochara.

Кон врв
stanlio Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Јуни.2008
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stanlio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 00:28
До кога? До гробот и толку. Прав и пепел.

А ни до тогаш.
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 00:21
Originally posted by stanlio stanlio напиша:

Се сложувам. Само што надевањето во себеси ГАРАНТИРА разочарување. А за другото, бар има ако ништо друго 50-50 шанси.

gresis, ako imas zacrtana cel i znaes kon sto teznees, uspehot e lesno ostvarliv
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.