|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neku da bidam vecen. I ovoj eden zivot mi e mnogu. Neka me zapaljat i pepelta neka mi ja isturat u klozetska solja iako znam deka posle ke im bide sube da kenjaat vo taa istata solja...nek si kupat nova
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Auuuu ova mi se svigja...da me kremiraat i chestici od pepelta vechno da mi se razletuvaat niz vozduhot
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Влезете низ тесната врата, зашто широка е вратата и
простран е патот, што водат кон пропаст, и мнозина се, кои влегуваат
низ неа. Зашто тесна е вратата и тесен е патот, што водат во живот, и
малцина се кои го наоѓаат"
(Матеј 7:13-14) |
||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikako nemoze do vecen zivot
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може Николче, може. Човекот е создаден да живее вечно.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vecnosta vednas ja povrzuvame so vselenata, a taa posoti samo 15 - ina milijardi godini, znam, bev tamu koga se stvarase
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
togas si se izdal sega
ti si vsushnost BOOMbig Изменето од anakin - 10.Август.2008 во 17:31 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga covekot ke ja prifati smrta ke ima sansi da go razbere i zivotot i da pocne da go zivee onaka kako sto treba, a togas ako ima sreka moze da mu blicne deka zivotot nema kraj. Zivotot ne treba da se ogranici i da se zatvori vo edna kutija koja sto se vika materijalno ili 3d.
|
||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovoj sto ja ima otvoreno temava sigurno e nekoj sektas
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може пие дрога и полн е сида
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..so dobri dela...
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...со неумерен секс. Шо ? Нема врска ? Па кој од овде прави така за да каже дали може или не може ? !
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Preteraj go vo nesto,odnesi go do kraj i vecno ke te pamtat.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |