|
Смртоносна магија со помош на жива |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогаш најмалку знае...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас за прв пат,за ова слушнав пред една недела.....
ми кажа жена на која и ја извадиле,баш се позачудив,дури и нејзиното едно годишно детенце примило преку неа зошто го дои.......... живата шетала по цело тело ,но нај опасно е ако дојде до срцето.......... Неможам да ги разберам луѓето кои мислат само како да ти наштетат |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро што е финтава, мислам што треба да чувствува човек па за да знае дека некој му направил маѓија со жива?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
94% померетување на мозокот! Не мора ништо да чувстува |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
RUKICA
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SLUSNAV DEKA ZIVATA NAJMNOGU JA STAVAT VO KAFE, PA ZATOA NEMOJTE KAJ NEPOZNATI LUGE DA PIETE KAFE....UFFF STRASNA RABOTA, SVETOT VEKE POLUDE..
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогаш не се работи за маѓија, туку за класичнио труење, зар има и такви тровачи на денешницава
|
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене не ми е јасно како може да се употребуваат такви метали за да се омаѓија некој и на кој начин делуваат тие на организмот, но познавам жртва на магија која можам да тврдам 100% дека магијата е вистинска и дека жртвата често знае и да биде несвесна што и се случува.
Затоа подалеку од прости луѓе, тие имаат ниска интелигенција и се служат најчесто со алтернативни решенија во живот. Оловото исто е едно од тие гадости. Самата симболика на металите е ТЕШКА. тежина, тешка магија. |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам нешто потчуено за оловото, го користат бајачите кога баат за страв, го топат а според обликот на стопеното гатаат.
Инаку се согласувам со Глен “Затоа подалеку од прости луѓе, тие имаат ниска интелигенција и се служат најчесто со алтернативни решенија во живот.“ |
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немора во кафе да ти стави....
можело и до 2км појма немам како тоа оди ама жената што ми кажа,и ја извадил оџачар,со посебен магнет и и ја оставил на маса,да ја види со свои очи.... голема била колку нокт се разочарувам кога дознавам колку се расипани некои луѓе |
|
Individua
Сениор Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivata ubiva
ne si igrajte deca |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO LABILNA LICNOST I NEVERNICI STRADAAT OD CRNA MAGIJA I ZIVA |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само злите души кои се незадоволни од себе прават лоши работи,но за се има лек.Инаку како информација ,ако користите топломер со жива посебно бидете внимателни,и да се скрши по некоја случајност ви треба посебна стручна служба за деконтаминација,затоа што и од незе се ширело некаква хемикалија која била токсична и на тој начин.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hah respect + za ova. kakvi magii be cc |
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam licno brat vo hrista na koj mu stavija ziva vo caffe bez da znae i mislam pocnal da se moli zs pocnalo da go gusi li so.i slava na BOG odma povratil i zivta ja povratil
procitav na blue eden koemntar veruav,i kao so pola usta i uste veruam dobro i od mn drugi luje iam slusnato,znaci zborot mi e deka covekot verua vo BOG samo koa dobri rab mu se slucuvaat a koa loso kje mu se sluci odma ja gubi verata ili pak koa ni e arno se po keiv ne ni teknua na BOG a ni se sluci neso odma go barame BOG |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |