|
Викање |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро па како сака тој да имате вие разбирање ако од тебе бара секоја секунда ти да се менуваш како него му одговара............
А тебе ти вика не се менувам јас,прифати ме таков...... мислам дека е себичен,и некој кога те сака ,самата љубов не му дозволува да те повредува..... И неможе во сите ситуации само тој да биде исправен и праведен...... Незнам колку сте заедно,но сепак не е фер така да се чуствуваш во деновите кога треба најсреќна да бидеш,пробај малку да биде без тебе,колку и да ти недостасува стисни заби,не да се разделите.........туку направи си некои обрски со кои недела дена ќе се гледате помалку,па провери колку ќе му недостасуваш.......да ли те сака или????? за некои ситници сврти му грп малку......(да не забегав малку) |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Milo mi e ako ti pomognav, pocekaj i drugi sigurno ke ti kazat nivni mislenja i sogleduvanja.
Kako i da e, znaj deka zasluzuvas najdobro i baraj go slobodno toa, samo nikogas ne doaga. Nemoj da dozvolis da stanes tipicna balkanska zena (nema kukla, sto trpi se), sto ne znaci deka ne trebaat kompromisi, naprotiv trebaat i toa mnogu, no da ne se samo od tvoja strana napraveni, tuku vzaemno, zasto nikoj ne vredi poveke od tebe, i nikoj nema pravo da se izivljava so drugi, ako ne e spremen za zivot vo zaednica (da bide par so nekoj) neka si ostane sam, ti e gajle p.s. Kazi ni na kraj sto napravi... SREKNO!!! |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
One Million
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2008 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ziveeme vo vreme vo koe nikoj nema pravo na nikoj da mu vika,izgleda jas sum edna od retkite koi se zaglaveni vekovi nanazad...A za sto?Demek vo ime na ljubovta.Se plasam da prekinam,dolgo vreme sme zaedno,se plasam da ne se skrsam totalno...
|
|||
CARPE DIEM!!!
|
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne si sama ako ti e uteha, i jas imam trpeno mnogu vo ima na ljubovta, sreka moja ne veke, a veruvaj ima i mnogu polosi slucaevi, se vo ime na ljubovta... Sto, ako vo idnina pocne i da kreva raka na tebe, ke trpis vo ime na ljubovta... Nikako ne go dozvoluvaj toa |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
One Million
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2008 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Potpolno si vo pravo,i jas go delam istoto mislenje.samo kako da soberam sila da prekinam?Nemozam da podnesam takva tragika,se plasam za sebe...Kako i da e mora da se prevzeme nesto,ubavo sto sfativ,ama sto i koga ke vidime...Fala ti mnnnnnnnnnn...
|
|||
CARPE DIEM!!!
|
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Veruvaj sekoja promena e teska, megutoa kako vikaat "vreme leci se", veruvaj ke dojde vreme kade ovaa situacija sega ke ti bide smesna, i jas sum minala niz isto... Posebno ako ti e prv decko, potpolno te razbiram... Normalno e ova, "se sto ne te ubiva te pravi posilna", izvleci pouka od ova i vo idnina ke znaes sto sakas...
Ubavo kaza Mrzla, probaj da si najdes obvrski, pomalce posvetuvaj mu vnimanie, "oladi" malce, neka oseti deka moze da te izgubi, znaes koga ke izgubis nesto, togas svakas sto ti znacelo... Znam deka ovoj del e najtezok, megutoa mozebi ke svatis i sama deka bez nego ti e podobro, vo sekoj slucaj koga si poladen polesno sogleduvas nekoi raboti, daj si vreme na sebe, posveti si poveke na tebe vnimanie... Probaj da svatis sto sakas za sebe vo zivotot, dali toj e toj ili samo navika stanalo... Изменето од Sunny - 21.Октомври.2008 во 21:00 |
|||
|
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знаеш, има луѓе кои едноставно се такви по карактер,... не викаат,... туку само ,,малце го повишуваат тонот,,... мислам дека тоа е до самата личност... ти не си виновна.... ниту пак тој... можеш да се обидеш да му кажеш дека ти смета тоа,... и тој да се обиде да се промени... но, доколку викањето е без причина.... тогаш мислам дека е нешто до типов/женската ( не знам дали си машко или женско )... лечи фрустрации на тебе |
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ќе ти биде тешко,нормално е тоа....но и да се разделите,веќе ќе имаш сватено дека се си направила за да ви успее,дека едноставно не е до тебе.........а сигурно заслужуваш и повеќе |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako ne mi se razvika i ne mi ja lupne edna po glava bar ednas na den :
- Aha, imas bolja ponuda, vise ne me sakas ! |
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Додека има овци ќе има и овчари...........познато ви е ова??????? One milion ти уствари знаеш што треба да направиш, ама немаш доволно самодоверба...па ние сега на форумов треба да те убедуваме да го оставиш, дека он не вреди, дека не е у право, дека те злоупотребува, дека........... Драга моја, ти сето тоа го знаеш........и тоа што треба да се направи го знаеш 100000000000% сум сигурна. Ние не можеме да ти помогнеме да си ја зголемиш самодовербата. А јас на пример не ни сакам да ти кажувам: па убава си, па ќе си најдеш друг што ќе те сака, па овој не те заслужува....... а ми се чини дека толку ти го испрал мозокот што и сама си се обвинуваш за тоа што он се дере..... Уште нешто, зошто се плашиш да го употребиш терминот СЕ ДЕРЕ туку го употребуваш ВИКА........ај размисли........се плашиш од него.........се гледа П.С. Поработи на самодовербата и ако уште си простача....трпи го Се најдобро Изменето од polzavce - 22.Октомври.2008 во 17:58 |
|||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас никогаш не реков дека не викам... не си човек ако некогаш не ти дојде нешто преку глава - тогаш нормално дека ќе почнеш да викаш и ќе ги надвикаш сите... и мене тоа ми се случило, не еднаш, ама пак за се да викам и не бива... туку, One Million се надевам дека добро размисли... не вреди да останеш со некого ако тој не те почитува и бара од тебе да се менуваш онака како што тој сака, а без самиот да се промени - луѓето не се совршени, и мора да се прифаќаме едни со други вакви какви што сме - секогаш има нешто што пречи, па затоа се прават и компромиси - ама работава е двете страни да работат на тоа, а не само едната - ти во случајов... инаку, секогаш е тешко да се прекине врска... ама ако нема ништо добро за тебе во неа, не вреди да се мачиш и понижуваш себеси... заслужуваш нешто подобро, само немој да се плашиш да тргнеш напред - тој не е единствен, секогаш има и други... |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
navistina vikas ? ne ti e griza sto kje pomislat komsiite
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имав една која што се палеше на викање
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa sto ne me vikala i mene ponekogas
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |