![]() |
|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 32> |
Автор | |
Gravedigger ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Денес во колку ќе има на А1 или на А2??
|
|
![]() |
|
Gravedigger ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
http://operacijatrijumf.rs/page/liveStream/sr.html
еве тука имате Лајв Стриминг |
|
![]() |
|
Individua ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
ne gledam takov sund
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Аце наш по трет пат најмногу гласови ! ! ! ! !
![]() ![]() ![]() абе Македонија си е Македонија,Македонци си се Македонци НАЈдобри од се и во се на свет ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
И повторно Александар покажа дека е најдобар.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Еве и од мене ....
.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
KRISTIJAN e tolku MUTAV, ne mi s everuva..........pomutavo stvorenje, ali nekako sladok mi e, interesen e
a Aleksandar skromen, najdobar, ali ne mi e sarmanten |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
единствено го сакам.........МАЦА
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Stvarno Kristijan e tolku izguben,no so tolkava zelba za uspeh toa e neverovatno..iskreno milo mi e za nego sto vleze i se nadevam deka nekako ke ja pobedi tremata..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Kristijan e mlado momce...nema iskustvo...i normalno e
da ima ...trema...no sega ona sto mu treba e ...silna...podrska.....
A Aleksandar ...veke dobro se snaoga...eden od najdobrite e tamu....
..........ako ne... i ...najdobar.....
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
александар и соња ми се нај нај...
![]() а и даниел ми е интересен... ,,мачкоооооооооо,... јооој... нисам мазио мачку стооо година... мачкооооооо,,, ![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() ![]() ![]() Ova za Daniel. Изменето од defma - 26.Октомври.2008 во 19:11 |
|
![]() |
|
^italina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Поддршка за Александар и тоа што си зборува македонско-неготински. Ако не беше така, немаше ни да гледам шоу-што,да им кревам акции на соседите?
|
|
A closed mouth catches no flies
|
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
NAPRED ALEKSANDAR
VUkasin i Daniel da izlezat pod hitno od tamu, goveda |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |