|
Заборавен од Господ |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 25> |
Автор | |||||
Maran Ata
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Intersno e sto naporedno so ovie veruvanja, Gospod postojano svoevremeno im se otkrival na Evreite preku svetite proroci i tie uspeale da go zadrzat soznanieto za Nego. Dodeka pak drugite, za da si ja zadovolat svojata zed za veruvanje, a bidejki otpadnale od Boga, pocnale da si izmisluvaat bogovi, zad koi se krie(la) gavolska lukavstina. Edinstveno Evreite bile monoteisti, dodeka pak site tie koi gi nabroja veruvale vo poveke bozestva. |
|||||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
тRAGACI ро VISTINi sto e vistina? da ja imas?, pa sekogas ja imas no dali e vistina vistinska vistina koja udara koja treba da udri ja imas, no nesakas da ja znaes zatoa si pravis svoja idealna vistina koja udara pomalku nezno kako perduv no ja imas vistinata za drug so dignata glava ja predavas vistinata gord so sebesi i udara tesko, macno,pretepano no vistinito nie sme tragaci po vistinata ne svesni deka i drugite se tragaci i deka kje ni ja predadat svojata vistina teska, macna pretepana |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
od kaj znaes deka site do eden , neizmisluvat bogovi i bog, kako sto si si pisal pogore???????? taka im cini, sekoj svoja vistina vo ovoj haos na veruvanja i religii, jas smetam deka sme zaboraveni od gospoda |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
Maran Ata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
I jas edno vreme go mislev toa, se dodeka ne sfativ deka problemot e vo mene, a ne vo Boga - jas bev taa sto ne si go otvorase srceto za da go "vidi" Bog. Ama sega, slava Mu na Boga!!! |
|||||
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
koj te nateral da progledas
roditeli prijateli ili BOG ?????????????????????? |
|||||
|
|||||
Maran Ata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Bog sekogas praka luge preku koi sogleduvas nekoi raboti. Nikoj ne me natera na sila, sama posakav da cujam |
|||||
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
i kazi stio i kako slusna, mozebi so toa kje im pomognes na tie so
smetat deka se zaboraveni od GOSPOD |
|||||
|
|||||
Maran Ata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ova go prasuvas za tebe ili samo kolku da go kazam i da ima nova tema na prepucavanje? |
|||||
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
tebe ti izgleda deka se prepukavam????
ocebi sama sama resi dali kje kazes ili ne sekoj pravi svoj izbor |
|||||
|
|||||
Maran Ata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne mislev deka ti se prepukavas, tuku prasanjeto mi bese dali navistina tebe te interesira, zatoa sto ako pocnam da kazuvam, na forumov ima i takvi koi sakaat da se prepukavaat, pa toa ke bide nova tema na diskusija vo narednite 2 meseca. (a toa e zdodevno ako ne se iznesuvaat nikakvi potkrepeni argumenti i samo se tera magareski inaet)
Prosti sto ne bev jasna |
|||||
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Maran Ata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Prekrasna slika koja mnogu kazuva
|
|||||
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Maran Ata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |