IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 137>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 10:12
...а потоа светот се загуби заминувајќи низ магловитоста на нашите сеќавања, останаа само нашите допири и воздишки измешани со облаците споени со својата мекост и исполнета содржина на секој момент, молњите и грмотевиците ги произведувавме со таква леснотија што иако наоколу татнеше за нас беше скокотлив спокој заради сигурноста на нашите стремежи, а секоја мисла беше сочинета од насмеана радост што се исчекува во секој нареден момент. Твојата отвореност ја провоцираше мојата сигурност во секој мој нареден потег, исполнет со себе и со тебе ја читав секоја твоја желба иако сеуште не допрена до свеста изненадувајќи ја како од заседа. Нашите умови, ослободени од сите стеги букнаа со енергија која замина во далечните простори на вселената испраќајќи ја пораката дека целта е максимално остварена и дека нема повеќе граници за нашите разбирања станувајќи емисари во овој дел од галаксијата.
Сега преплетени како еден со мисли и дела ги чекаме оние што не научија да сакаме и да бидеме сакани зошто постојат сиромашни делови со чувства низ вселената каде им е потребен пример за возможноста и силата на љубовта со која може да се чуе и говорот на звездите, а тие се слични како песните на китовите во океаните, ги слушаш ? ...

Изменето од zbunet - 15.Октомври.2008 во 10:24
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 13:54
аплауз големо%20гушкањеаплауз бакнеж
apce
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 13:58
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

...а потоа светот се загуби заминувајќи низ магловитоста на нашите сеќавања, останаа само нашите допири и воздишки измешани со облаците споени со својата мекост и исполнета содржина на секој момент, молњите и грмотевиците ги произведувавме со таква леснотија што иако наоколу татнеше за нас беше скокотлив спокој заради сигурноста на нашите стремежи, а секоја мисла беше сочинета од насмеана радост што се исчекува во секој нареден момент. Твојата отвореност ја провоцираше мојата сигурност во секој мој нареден потег, исполнет со себе и со тебе ја читав секоја твоја желба иако сеуште не допрена до свеста изненадувајќи ја како од заседа. Нашите умови, ослободени од сите стеги букнаа со енергија која замина во далечните простори на вселената испраќајќи ја пораката дека целта е максимално остварена и дека нема повеќе граници за нашите разбирања станувајќи емисари во овој дел од галаксијата.
Сега преплетени како еден со мисли и дела ги чекаме оние што не научија да сакаме и да бидеме сакани зошто постојат сиромашни делови со чувства низ вселената каде им е потребен пример за возможноста и силата на љубовта со која може да се чуе и говорот на звездите, а тие се слични како песните на китовите во океаните, ги слушаш ? ...

..zarem na ova komentar... изненадување...za ova samo големо%20гушкање...бакнеж... i pakголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 00:37
...го стискаше каменот се додека не протече вода од него за да се напие. Камената вода еони претходно собираше мудрост за да ги ги спреми своите воини за битка за враќање на работите какви си беа пред да се појави било кој од било каде.
 Планината ги облекуваше своите камења во зелено како невестинска облека чекајќи го младоженецот за кој не знаеше дека е затрупан под бројните одрони сметајќи го за силен и безобзирен иако бестелесен и кој може лесно да исчезне доколку се изгуби верба во него.
Под урнатините ги виде тие што дојдоа и се поклонуваа пред се она го губи својот облик зошто неговата заводлива моќ беше неспоредлива бидејќи наговестуваше нешто ново кое треба да биде уништено подржувајќи го кругот на нестабилноста.
Планината го обвинуваше младоженецот затоа што створил срце во јадрото на каменот и се одвоил од своите имајќи милост за оние што не беа планирани да бидат дел од светот. Одроните стануваа се почести и се повеќе го затрупуваа, а тој само мило ќе ги погледнеше камењата што наидуваа како што од секогаш правеше, не сакајќи да ги растргне и измени обликот иако знаеше дека тоа може да преставува за него незнаен споменик без епитаф во прилог на последната реченица што би можела нешто да значи. Само ги гушна камењата шепкајќи им колку ја сака неговата љубена и дека тоа ќе трае се додека постои и последниот камен...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 01:28

...gooooolemaголемо%20гушкање... definitivno sum rasoneta...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2008 во 00:02
...денес сум голем маг и она што е горе го претварам да биде доле, етеричното се материјализира, а вишите светови не се повеќе далечни иако се високо. Погледни душиче како сега избиваат светулки од моите прсти и петици додека чекорам, денес сум моќен и не се плаши додека те сместувам меѓу облаците, веќе нема ни горе ни доле, не ме барај залудно зошто сум насекаде до каде ти допира погледот, невидлив и растегнат низ маглината каде на момент можеш да ја видиш сенката од мојата силуета, потоа помислиш дека само ти се причинило. Ти минувам низ грбот додека лебдиш во нејаснотија, наежена си гризејки ги усните за да не излезе продорен крик од задоволство за кој мислиш дека сеуште е рано. Капки во облик на бакнежи те влажнат и прочистуваат и нема дел од твоето тело недопрено кои предизвикуваат дразби од сите страни истовремено и ти почнуваш да излегуваш од својата кожа не верувајќи дека може толку многу да се отвориш, а нити дека постои мотив за такво нешто на овој свет. Многу молњи собрани те подигаат високо зошто се претвараш во грмотевица што затресува наоколу омекнувајќи се што е тврдо со мудроста на минатите почетоци на постоењата ...ова не престанува, само ќе се повторува како нови почетоци што се стремат кон кулминирачки завршетоци ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2008 во 00:20

...денес сум голем маг и она што е горе го претварам да биде доле, етеричното се материјализира, а вишите светови не се повеќе далечни иако се високо. Погледни душиче како сега избиваат светулки од моите прсти и петици додека чекорам, денес сум моќен и не се плаши додека те сместувам меѓу облаците, веќе нема ни горе ни доле, не ме барај залудно зошто сум насекаде до каде ти допира погледот, невидлив и растегнат низ маглината каде на момент можеш да ја видиш сенката од мојата силуета, потоа помислиш дека само ти се причинило. Ти минувам низ грбот додека лебдиш во нејаснотија, наежена си гризејки ги усните за да не излезе продорен крик од задоволство за кој мислиш дека сеуште е рано. Капки во облик на бакнежи те влажнат и прочистуваат и нема дел од твоето тело недопрено кои предизвикуваат дразби од сите страни истовремено и ти почнуваш да излегуваш од својата кожа не верувајќи дека може толку многу да се отвориш, а нити дека постои мотив за такво нешто на овој свет. Многу молњи собрани те подигаат високо зошто се претвараш во грмотевица што затресува наоколу омекнувајќи се што е тврдо со мудроста на минатите почетоци на постоењата ...ова не престанува, само ќе се повторува како нови почетоци што се стремат кон кулминирачки завршетоци ...

мечтаењесреќа
среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 11:57
...само ќе минувам со прстите низ твоето голо тело, ништо повеќе не сакам иако знам дека набрзо ќе посакам, но таа мисла е сега и убаво ми се гледа. Сонцето низ полуспуштена ролетна со зракот ме учи каде треба да одам за да кликнам еднаш или два пати за да ми се отвори прозорче и како шах кој потег да го влечам,а звуците што излегуваат низ бисерчињата што зиркаат меѓу твоите усни како пропратна мелодија на некој филм ми укажуваат кога постои заплет и тенденција за праведна борба меѓу мене и твојата поспаност која полека ја губи битката. Веќе не ме губиш од видик и почнуваш да ми враќаш,а тоа не е фер и твоите прсти против моите секој на своја страна и со повремени проверки кога патиштата им се вкрстуваат. Ние мораме да победиме и не смееме први да затрубиме иако заставата се повеќе се крева, навлегувам и во строго бранети подрачја оставајќи знаменца каде веќе е освоено, но со чести проверки дали боцките од наеженост сеуште стојат кои се знак за мојата доминација. Твоите десет војници се се повеќе безобзирни кои не почитуваат никакви правила и употребуваат неконвенционални техники што значи не ми даваш избор и морам да ги употребам оние најстрого чувани во меморија и никаде неискажани. Моето лице се озари од насмевка кога засвири со химната, знамето се искачи до крај...

Изменето од zbunet - 20.Октомври.2008 во 12:08
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 13:42
Pocnuvam da veruvam deka postoi magija
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 13:48

...само ќе минувам со прстите низ твоето голо тело, ништо повеќе не сакам иако знам дека набрзо ќе посакам, но таа мисла е сега и убаво ми се гледа. Сонцето низ полуспуштена ролетна со зракот ме учи каде треба да одам за да кликнам еднаш или два пати за да ми се отвори прозорче и како шах кој потег да го влечам,а звуците што излегуваат низ бисерчињата што зиркаат меѓу твоите усни како пропратна мелодија на некој филм ми укажуваат кога постои заплет и тенденција за праведна борба меѓу мене и твојата поспаност која полека ја губи битката. Веќе не ме губиш од видик и почнуваш да ми враќаш,а тоа не е фер и твоите прсти против моите секој на своја страна и со повремени проверки кога патиштата им се вкрстуваат. Ние мораме да победиме и не смееме први да затрубиме иако заставата се повеќе се крева, навлегувам и во строго бранети подрачја оставајќи знаменца каде веќе е освоено, но со чести проверки дали боцките од наеженост сеуште стојат кои се знак за мојата доминација. Твоите десет војници се се повеќе безобзирни кои не почитуваат никакви правила и употребуваат неконвенционални техники што значи не ми даваш избор и морам да ги употребам оние најстрого чувани во меморија и никаде неискажани. Моето лице се озари од насмевка кога засвири со химната, знамето се искачи до крај...

големо%20гушкање
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 08:23
бакнеж
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 22:37
..nema nishto...тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 09:01
...не знам ништо друго мило, сем да те сакам, да се врткам околу тебе како мало кутре кое повремено го нагазуваш зашто од страсна желба по тебе чувство најсигурно може да си долови само меѓу твоите нозе кои непрестано ги душка. Твојот мирис опива и ме прави како пијано кутре кое завива од среќа кога ќе ме ставиш во твоето крило и долго галиш и тогаш пробувам со јазикот да го пробам секој дофатлив дел од тебе, а тебе ти предизвикува скокотливо смеење, со млитави бранења кои ме предизвикуваат да навалам посилно зашто победата е веќе видлива, а ти ќе ми се предадеш потполно и покорно на моите хирови и палавштини. Но како и секое кутре кое знае да претера ја превземаш улогата и ја водиш играта станувајќи многу попалава од секое мое очекување и збунето трепкам со очите како да се гледам во трето лице кој прави работи под твое водство кои воопшто не сум ни замислувал дека ги знае. Како две бесни кутриња се напаѓаме пригушено ржејќи барајќи ја слабата точка, сега сум доле и враќам колку можам но твоите напади се безмилосни од кои цвилам насмеан. Случајно загризувам во твојата најслаба точка, а твоето шумно дишење го одава твојот губиток на контрола ...
Телефонот падна звонејќи уклучувајќи интерфон...ни се најавија гости, на поминување биле...
Ај после, откако ќе ги откачиме ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 09:04

...не знам ништо друго мило, сем да те сакам, да се врткам околу тебе како мало кутре кое повремено го нагазуваш зашто од страсна желба по тебе чувство најсигурно може да си долови само меѓу твоите нозе кои непрестано ги душка. Твојот мирис опива и ме прави како пијано кутре кое завива од среќа кога ќе ме ставиш во твоето крило и долго галиш и тогаш пробувам со јазикот да го пробам секој дофатлив дел од тебе, а тебе ти предизвикува скокотливо смеење, со млитави бранења кои ме предизвикуваат да навалам посилно зашто победата е веќе видлива, а ти ќе ми се предадеш потполно и покорно на моите хирови и палавштини. Но како и секое кутре кое знае да претера ја превземаш улогата и ја водиш играта станувајќи многу попалава од секое мое очекување и збунето трепкам со очите како да се гледам во трето лице кој прави работи под твое водство кои воопшто не сум ни замислувал дека ги знае. Како две бесни кутриња се напаѓаме пригушено ржејќи барајќи ја слабата точка, сега сум доле и враќам колку можам но твоите напади се безмилосни од кои цвилам насмеан. Случајно загризувам во твојата најслаба точка, а твоето шумно дишење го одава твојот губиток на контрола ...
Телефонот падна звонејќи уклучувајќи интерфон...ни се најавија гости, на поминување биле...
Ај после, откако ќе ги откачиме ...

газење%20од%20смеење definitivno umeesh da mi go razubavish i naj tmurnoto utro....големо%20гушкање
големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,158 секунди.