|
Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ? |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 77> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMAN BE .... vazno JA priznavme " drzava" kosovo ... pa sega , Šijem ti ga Djuro e rabotava
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so eden zbor , prodolzuva scenarioto za dooformuvanje na golema albanija ... a zosto e taka , kogo interesira moze slobodno da pobara i procita moi postovi od nekolku meseci nanazad pa navaka .... navistina me mrazi da se poftoruvam ..... i ne im veruvajte na onie koi so site sili se obiduvaat da taa ideja e prefrlat poftorno kako po obicaj vo tudjo dvoriste ... da taa ideja e proglasat za srpska propaganda .... " srpskite propagandi " kje bese mozebi i poubavo da gi poslusavme za razlika od vetuvanjata na onie koi sega ni velat NE .............
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeee kolku pa nie se zabrzavme. Evropa igra shah-mat so Turcija 40 godini pa so nas kje igra seriozno po kratka postapka. Kje si cekame, koj znae i dali kje docekame. Mene licno Evropa mi izgleda kako nas, edno vetuva a drugo sproveduva.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
namenata e ispolnivme ... ostanuva da se vidi samo uste rokot na traenje |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se sporeduvaj so Turcija...vlez na turcija vo EU bi znacel propast za ekonomiite na evropskite zemji...a vlez na makedonija vo EU e kapka voda vo Tihiot Okean...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. mojot post se odnesuvashe na toa deka od Turcija redovno neshto se bara 40 god. a Bugarija i Romanija vlegova so pola pomalku raboti sredeni od Turcija. Na toa se odnesuvashe komparacijata, a ne na nekakva devalvacija na Turcija.Ako realno gledame Turcija i Makedonija mnogu odamna trebashe da bidat vo EU.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бугарија и Романија ги примија да го избркаат Руското влијание на Црното Море.
Турција нема да ја примат пошо ако ја примат едно 20 милиона од таму ќе ја фатат бежанија за Западот пошо е толку убаво во Турција |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
turcija nema da vleze vo nato uste 40 drugi godini...no na turcija mu e seedno...a za makedonija,mislam deka ima potreba od unija kako sto e EU
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Турција ниту треба, ниту мора ниту ќе биде членка на ЕУ од прости причини што многу мал дел припаѓа на Европскиот Континент, поради неможноста за заштита на индустриската сопственост а секако и поради тоа што е муслиманска земја, без навреди кон муслиманите, но тоа е Европското гледање на работите, тоа што фрлаат и сеат магла во однос на Турција тоа е друга приказна...а Македонија еднаш напишав, ние може и се да исполниме, сите услови, но мноооогу тешко дека ќе поминеме без опструкции и ќе влеземе во ЕУ семејството...зависи од многу фактори кои секако се надвор од наша контрола...
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изполнети неизполнети
еее и сега па нека и ние еднаш да сме пред вас бе Изменето од moira - 21.Октомври.2008 во 00:01 |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
konecno da se slozuvam so tebe ,vecerva...a makedonija ke vleze u EU koga ke imame zdravi zabi...a toa moze da se sredi za nekolku nedeli a mozebi i denovi...
|
|
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od koi bese ti be...od tie od sever ili mozebi od tie od istok...pisuvaj na makedonski jazik...ima lugje sto ne te razbirat(molba)
|
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
благодарам |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za sto mi se zablagodaruvas...
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5152535455 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |