![]() |
|
игра со 4 збора |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 439440441442443 1687> |
Автор | |
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
бебче плачливо и мило
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
ke porasne i toa
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
тоа мало палаво срценце
|
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
srcence ubavo kako med
|
|
![]() |
|
GOLD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2695 |
med vkusen i zdrav
|
|
Нека ѕвездите го покријат твоето небо, нека месечината заспие во твојата насмевка, нека љубовта го насели твоето срце, а јас твоите соништа.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Zdrav e kako dren.
|
|
![]() |
|
GOLD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2695 |
dren ima na sekade
|
|
Нека ѕвездите го покријат твоето небо, нека месечината заспие во твојата насмевка, нека љубовта го насели твоето срце, а јас твоите соништа.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Sekade caruva nemir, haos.
|
|
![]() |
|
haos ima na sekade
|
|
|
|
![]() |
|
Sekade sekogo naditruva. izmamuva.
|
|
![]() |
|
измамува власта гладен народ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
народ од сложна држава
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Drzava kako nashava mislish
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
mislis deka mnogu znaes?
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 439440441442443 1687> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |