|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 8990919293 172> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako trazis nekoga
nekoga za šetanje onda ja sam covek za tebe imam sedam milja duge korake lake kao oblake. Ako trazis nekoga nekoga za plakanje onda ja sam rame za tebe. Uzmi me to je sudbina ima žena koje zakljucaju srce poput dragog kamena. Ako trazis nekoga nekoga za cuvanje onda imam ruke za tebe i za tvoje vrelo celo... dlanove meke kao jastuke. Ako trazis nekoga nekoga za zauvek onda tvoj sam covek oduvek. Uzmi me to je sudbina ima žena koje zakljucaju srce poput dragog kamena. (Prljavo Kazaliste) |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tina Turner-Goldeneye
See reflections on the water More than darkness in the depths See him surface and never a shadow On the wind I feel his breath Goldeneye, I found his weakness Goldeneye, hell do what I please Goldeneye, no time for sweetness But a bitter kiss will bring him to his knees You'll never know how I watched you from the shadows as a child You'll never know how it feels to be the one whos left behind You'll never know the days and the nights, the tears, the tears I've cried But now my time has come and time, time is not on your side See him move through smoke and mirrors Feel his presence in the crowd Other girls they gather around him If I had him I wouldnt let him out Goldeneye, not lace or leather Golden chain take him to the spot Goldeneye, I'll show him forever It will take forever to see what I've got You'll never know how I watched you from the shadows as a child You'll never know how it feels to get so close and be denied It's a gold and honey trap Ive got for you tonight Revenge is a kiss this time I wont miss Now I've got you in my sight With a goldeneye Golden, goldeneye With a goldeneye, goldeneye |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaboravljas - Zeljko Joksimovic
Nocas bez glasa ti na mojim vratima Na licu ti kisa, znam da lije satima I neka lije, bar suze krije Ja ne bih hteo takvu da te zateknem I trazim reci, bar to nek spreci Da mi tisina vrati dane protekle Mirise ti kosa, jos taj miris osecam Ne, ne mozes uci, ja ne zivim vise sam Da l' on te voli, znaj, jos me boli Poslednji zagrljaj kada si otisla Zaboravljas sta smo jednom davno rekli Kad ostavljas, ostavljas sve sto smo stekli Sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu Koji sam voleo Zaboravljas u sta sam te nekad kleo Kad ostavljas, ostavljaj za zivot ceo Sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu Koji sam voleo |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tose proevski - The Hadrest Thing
I sleep all night, right by your side, I love to hear, your breathing, breathing. The morning light, opens my eyes, It's nearly time for leaving leaving. I know that it's seems, like it's easy for me, oh I wish you could feel, what's going on inside.. me It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you. It's the hardest thing in every single day, to have to turn away, I want you to know that. This is the hardest thing. Another day, Is years away I close my eyes, to see your face. The more I wait, the longer it takes, it feels like time,is standing still. Wherever you go, whatever you do, I want you to know, that you're on my mind. It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you. It's the hardest thing in every single day, to have to turn away, I want you to know that. This is the hardest thing. Just to let go of your hand,(It's the hardest thing) to make you understand that to love you, feel you, till the time I see you again, It's the hardest thing. It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you. It's the hardest thing in every single day, to have to turn away, I want you to know that. This is the hardest thing. I sleep all night, right by your side, I love to hear, your breathing, breathing. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toše & Kristijan - Moe Najmilo
Уште еден ден полека изминува. Во сонот се молам Уште еднаш да го видам твоето лице И јас ќе те следам. Последен пат да ги видам твоите очи И можеш да заспиеш засекогаш, Само сакам да те држам. Ми велиш: Малечок мој, не плачи Што не стигнав да те поздравам. Виша сила ме повика, Тоа ми е судбина. Уште толку многу морам, Да го завршам својот пат. И ако се чини дека се е залудно Длабоко во своето срце знаеш Дека ништо не може да нè раздвои. Ми остануваат само сеќавања, Мора да ги чуваш, Мораш да бидеш јак И јас ќе те следам. За последен пат Да ги видам твоите очи И можеш да заспиеш засекогаш, Толку си млад И јас ќе те следам. Ќе ги избришам солзите, Ќе ги истерам стравовите. Ова е патот по кој мораше Да поминеш И знам дека сега те водат ангели. Ќе се разбудиш во некој друг свет, Но нема да заборавиш На ветувањето Дека ќе го следиш Секој мој чекор. Ми велиш: Малечок мој, не плачи Што не стигнав да те поздравам. Виша сила ме повика, Тоа ми е судбина. Уште толку многу морам, Да го завршам својот пат. И ако се чини дека се е залудно Длабоко во своето срце знаеш Дека ништо не може да нè раздвои. Изменето од fiks - 23.Октомври.2008 во 18:44 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mariah Carey-Vision of Love
Treated me kind Sweet destiny Carried me through desperation To the one that was waiting for me It took so long Still I believed Somehow the one that I needed Would find me eventually I had a vision of love And it was all that you've given to me Prayed through the nights Felt so alone Suffered from alienation Carried the weight on my own Had to be strong So I believed And now I know I've succeeded In finding the place I conceived I had a vision of love (ooooh) And it was all that you've given to me I had a vision of love (ooooh) And it was all that you've given me I've realized the dream And I visualized The love that came to be Feel so alive I'm so thankful that I received The answer that heaven has sent down to me You treated me kind (yeah) Sweet destiny (I'm so glad that you did) And I'll be eternally grateful Holding you so close to me Prayed through the nights So faithfully Knowing the one that I needed Would find me eventually (would find me) I had a vision of love And it was all that you've given to me I had a vision of love And it was all that you turned out to be Изменето од DarlinG - 31.Октомври.2008 во 09:05 |
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toshe Proeski - Srce Nije Kamen
Ne zaboravi nikad, na tvojoj sam strani, da voliš me niko ti neće zabranit, još minut pa ponoć i suza za kraj al tu sam za tebe znaj. Jer srce nije kamen, ne, srce nije kamen, da ga samo baciš iz kaputa kao kartu poslije puta. Srce nije kamen, ne, srce nije kamen, kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer više na kuca ko jedno, srce nije kamen. Tebi je lako proglasit me greškom, skupit sve stvari, i otić sa smješkom. Sad ti je lako, a loše kad krene, onda se sjetiš mene. Jer srce nije kamen, ne, srce nije kamen, da ga samo baciš iz kaputa kao kartu poslije puta. Srce nije kamen, ne, srce nije kamen, kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer više na kuca ko jedno, srce nije kamen. U dušu me tvoj pogled tako, lomim se pucam ko staklo. Kako da kažem ti zbogom, kad sve gubim s tobom. Jer srce nije kamen, ne, srce nije kamen, da ga samo baciš iz kaputa kao kartu poslije puta. Srce nije kamen, ne, srce nije kamen, kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer više na kuca ko jedno, srce nije kamen. |
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toshe Proeski - Po tebe
Frli pogled preku ramo ako odiš Sakam da ti bidam patot koj te vodi Kako suvo lisje zgazi me pod sebe Ništo ne grubo ako e od tebe Pušti nasmev megju prameni od zlato Eden pogled megju trepki, ama dlabok Božem sluèajno zabaveno i filmski Samo raka podaj mi i tajno stisni Po tebe Kaj što gaziš mojot pogled baknuva Mojto srce stapki ti odbrojuva Gori nadež den da dojde Tvojot èekor kon mene da pojde Po tebe Kaj sto gaziš mojot pogled baknuva Mojto srce stapki ti odbrojuva Gori nadež den da dojde Tvojot èekor kon mene da pojde Po tebe... So tebe pod eden èador da se stisnam Da sum sreæen iako na pola kisnam Kako suvo lisje zgazi me pod sebe Ništo ne grubo ako e od tebe Po tebe Kaj sto gaziš mojot pogled baknuva Mojto srce stapki ti odbrojuva Gori nadež den da dojde Tvojot èekor kon mene da pojde Po tebe Kaj sto gaziš mojot pogled baknuva Mojto srce stapki ti odbrojuva Gori nadež den da dojde Tvojot èekor kon mene da pojde Krvta mi se branuva Tvojot dopir udira Kako struja telo mi oživuva Po tebe Kaj sto gaziš mojot pogled baknuva Mojto srce stapki ti odbrojuva Gori nadež den da dojde Tvojot èekor kon mene da pojde Po tebe Kaj sto gaziš mojot pogled baknuva Mojto srce stapki ti odbrojuva Gori nadež den da dojde Tvojot èekor kon mene da pojde Po tebe... |
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toshe Proeski - Gromovi na dusha
Magla pak me pokriva Mirisa na nevolja Noćva sum ti taka sam Ulici nakisnati Prozorci rasplakani Kade li si bar da znam? Od nebo nek se spuštaat I gromovi na duša Samo da ti slušnam glas Priznavam pred svetot Će go minam vekot Da te najdam radi nas Ne možam Od tebe da ozdravam Seta ljubov dur sum živ Na tebe ja potrošiv Svetot moj Minus tebe vo nego Ona što će ostane Malku e Od nebo nek se spuštaat I gromovi na duša Samo da ti slušnam glas Priznavam pred svetot Će go minam vekot Da te najdam radi nas Ne možam Od tebe da ozdravam Seta ljubov dur sum živ Na tebe ja potrošiv Svetot moj Minus tebe vo nego Ona što će ostane Malku e Ne možam Od tebe da ozdravam Seta ljubov dur sum živ Na tebe ja potrošiv Ne možam Od tebe da ozdravam Seta ljubov dur sum živ Na tebe ja potrošiv Svetot moj Minus tebe vo nego Ona što će ostane Malku e Malku e |
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toshe Proeski - Slushash li
Slušaš li? Noce koga svetla izgasnat Bolkata srce kako da mi soprela Zaspij moja ljubena Samo ne zaboravaj Parce son za mene socuvaj Slušaš li? Se što ne znam da ti iskažam Pravam se Samo da ne te povredam Nikogaš i navek tvoj Dovolno za siot život moj Usni da ti baknuvam Nežno da te pregrnam Da ti priznaam ljubena Deka si mi se Srce ne se lekuva Ce te sakam doveka Niedno secavanje nemam bez tebe Slušaš li? Se što ne znam da ti iskažam Pravam se Samo da ne te povredam Nikogaš i navek tvoj Dovolno za siot život moj Usni da ti baknuvam Nežno da te pregrnam Da ti priznaam ljubena Deka si mi se Srce ne se lekuva Ce te sakam doveka Niedno secavanje nemam bez tebe Nežno da te pregrnam Da ti priznaam ljubena Deka si mi se Srce ne se lekuva Ce te sakam doveka Niedno secavanje nemam bez tebe |
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toshe Proeski - Tajno Moja
Tvojoj lik jas go sonam kako ikona, nezna, bliska, dalecna. Moja prva platonska ljubov cista kako solza. Sega koga porasnav svativ sto si ti. Dojdov pak, tajno moja, zvezda pracam da te povika. Nisto ne e smeneto suska molika. Temno e , tajno moja, a vo dusa svetat feneri. Se sto imav zaloziv da ti peam pod pendzeri. Dali si uste sama, dali taguvas, dali isto cuvstuvas? Moram da gi dofatam site visini na svetot za da sepak otkrijam sto mi znacis ti. |
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toshe Proeski - Vezhi me za sebe
Zauvijek tvoj, potpisujem na svaku ludost pristajem zatvori me i baci kljuc da vise nitko ne moze uc' Osudjen na godina sto ljubavi tvoje je premalo bicu tvoj stit od celika od mene sve nek se odbija Daj mi da potpisem za ljubav kriv sam najvise Ref. Vezi me za sebe usnama vezi na milijun godina vezi me i tako nemam gdje u tvom srcu ja sam zarobljen Vezi me za sebe rukama vezi na milijun godina nek sam cijelom svijetu zabranjen jer sam ti u srcu zarobljen Zatvori me i baci kljuc da vise nitko ne moze uc' Osudjen na godina sto ljubavi tvoje je premalo daj mi da potpisem za ljubav kriv sam najvise Vezi me za sebe usnama vezi na milijun godina vezi me i tako nemam gdje u tvom srcu ja sam zarobljen Zauvijek tvoj, potpisujem na svaku ludost pristajem |
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toshe Proeski - Zoshto otide
Ljubovta e ikona Znaevme da kazeme Sekoja nokj zakletva Vetrovi na neboto Mozevme da sopreme Samo Bog znae se Zosto otide... [Uuu..aa...] Zosto otide... [Ooo..uooo...] [Refrain] Zaspivam samo da Bidam so tebe Makar na son da sum tvoj No, sonuvam kako ti So drug cekoris So nepoznat pogled minuvas Minuvas Barem da se javese Zbogum da kazese Posleden baknez za kraj Nesto sto ke trae Dolgo da ni ostane Ili da mi kazes zosto otide Vo mene uste ognot gori Ne zgasnat Se e bledo, lazno znam - Bez tebe ne mozam [Refrain] Zaspivam samo da Bidam so tebe Makar na son da sum tvoj No, sonuvam kako ti So drug cekoris So nepoznat pogled minuvas Minuvas Uuu..eee... Minuvas Minuvas |
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toshe Proeski - Volim osmijeh tvoj
Krade mi te cesta
kradu mi te ljudi svako pomalo od osmjeha tvog posudi Iza svakog ugla stalno neko vreba da mi te ukrade kada malo srece treba Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmjeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas Ref. Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji jos ti bolje stoje poljupci moji ma kriv je meni svako kom smijes se ti, moja ljubavi Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek smij se samo, dusu mi grij' zauvijek i krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe Al' nije krivo more niti sol u kosi niti nebo koje boju oka tvoga nosi Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas Ref. Ref. I krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebesetup_params(); |
|
Внеси реплика | страница <1 8990919293 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |