|
Стиховни разговори |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро мили,
се наспавте ли веќе? Нека денов ви е убав и мирисен ко цвеќе.... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде, каде ли сте
кафе мирисно ве чека, тастатурата под прсти и стихови река..... |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene ocite gi mijam
kafeto kje go pijam i edno ne mi e jasno sho zaboraveno imam aaaaaaaaaaaa da dobRO UTRO Изменето од anakin - 20.Октомври.2008 во 09:50 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kafeto go ispiv
Pitata ja izedov Zabov me ubi Usheto mi zue Mi se vika, mi se place a i mi se tepa. Изменето од Kali - 20.Октомври.2008 во 10:28 |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zabot ima lek
a toj se vika lekar
ne placi ne vikaj
nego odi i vidi
sto ke kaze tvojot lekar
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дојде време да се сакаме
што ли денес ќе се изроди меѓу нас и вас, кога многу ќе се измешаме, денес нема шанси било што да загори |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi rece nekoj ednas,,,, ene tamu e planinata
mozat milioni da veruvat vo tebe deka kje se kacis i ogledaloto da ti vika , mozes mozes mozes mozes ,, da ,, ako sam kje si poveruvas , mozes najlesno e kacuvanjeto gore ako so tebe e lesna gravitacija Изменето од anakin - 20.Октомври.2008 во 11:32 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so da praime nie so teska gravitacija
od 65 kilogrami??? treba da odam farmerki da si kupam of lele majko koj li kje se srami |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дишете го животот низ отровните вени
Но не заборавајте на нас И само понекогаш запалете свеќа. |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешка гравитација
значи до нас не ја измислил некој оти друга работа немал, а плата морал да земе. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 20.Октомври.2008 во 12:16 |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Избриши ги солзите, драга, и сакај ја твојата снага. Во мода се вистински жени а не костур-манекени. Фармерки како скроени на облини добри стојат. Зар сакаш костур да си, ребрата да ти се бројат? |
|
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zensko da sum ,ne bi sakal
i ako ima prednost toa i koga kje stavis seto na vaga ne e se vo maskata snaga |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |