![]() |
|
Опиши се! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 29> |
Автор | |||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
e da ne puknes.. ![]() ![]() ![]() |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
... sega otkako ve raspoloziv ...moze da si odam da si dorabotam... ne se odjavuvam..kje ve dzirkam... kaj i da e kje se vrati i mico... mi rece da ne mrdnam od tuka duri on ne dojde..ne ste za sami ostavanje...
![]() |
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
Ke si dadam sloboda da ja opisam mamamd ( ako dozvoluvate)..vredna..vredna...i najdobra ucitelka
![]() |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...ahaaa ...e za ova se vrativ...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
барбика со кафеава коса и зелени очи ете тоа сум ја кратко и јасно да се опишам
|
|||
![]() |
|||
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
||
Бринета,не многу висока,фина...ок сум.Просек,за некој над просек,но за себе без лажни скромности просек.
|
|||
![]() |
|||
gagaDNZ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
||
hmmmm......
ajde fizicki najprvin kosa: crna,dolzina do ramenici oci:kafeavi visina : 172 tezina:55 kg .............ajde toa bese dosta sega neso za mojot karakter: retko sum melanholik,pocesto se smeam,znam da zaglavam vo nikakvi situacii sekogas,ne ziveam za da slusam so drugite kazuvaat za mene,jas sum toa sto sum i gajle mi e za tugjo mislenje,nekogas ne vnimavam so zboruvam ![]() |
|||
![]() |
|||
Farfalla ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
||
smego devojce,so vitkana kosa i kafeavi oci sto go saka zivotot,saka peperutki,vljubena,pozitivna,ponekogas premnogu stroga...sve u svemu ne sum losa
![]() |
|||
![]() |
|||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
||
visina:173 cm
tezina:60 kg ramna plava kosa do ramenici karakterno:nice girl ![]() hahahaa pred 10 god.ne mi se veruva tezina sega ke da e poveke 5-6 kg kesten boja kosa do ramenici. karakterno sekogas sum si nice girl:)) Visina ista 173 cm Изменето од lotus flower - 17.Декември.2017 во 00:09 |
|||
![]() |
|||
Individua ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
||
plava kosa
kratko celo ucenicka frizura zeleni oci golem nos mala usta malo stomace debeli prsti |
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
![]() |
|||
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
||
Eve jas... ama stram mi bese da pisham...
![]() ![]() ![]() |
|||
Прилепчанка
|
|||
![]() |
|||
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
||
visoka-178
teska-65 smegja kosa shatirana momentalno kafeavi oci dobra,golem drugar,ponekogas izbrzuvam vo nekoi raboti,no uspevam da odrzam kontrola i da sredam nezgodna situacija,snaodliva,ponekogas i losha ![]() |
|||
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |