IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Флерт/Секс со колегите/колешките?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Флерт/Секс со колегите/колешките?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 102>
Автор
Порака
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 11:16

Originally posted by v i v i v i v i напиша:

....sto zboris be....ja pominuvas....a da te cue zenati....a ....(uste edno gjubre denes....)

Zoshto djubre........

Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 11:35

....sto zboris be....ja pominuvas....a da te cue zenati....a ....(uste edno gjubre denes....)

Vivi me navredi!

Jas svoite mislenja gi prenesuvam transparentno....no se razbira nemam prava da gi kvalifikuvam lugjeto.....

Кон врв
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 11:36
pa ne velis deka ne si ja preminal crvenata linija, zatoa si gjubre........aj dojdi kaj definicija za sizika...
tuka nekade....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 11:38
samo ti kazuvam kakov si....
tuka nekade....
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 11:45
Ovde stanalo zesko
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 11:46

pa ne velis deka ne si ja preminal crvenata linija, zatoa si gjubre........aj dojdi kaj definicija za sizika...

Prvo toa e tvoe lichno mislenje... chuvaj si go za sebe,

Vtoro Ne sakam da se vregjame...... jas za sebe si imam visoko mislenje i svoj stil na ziveenje i ne sakam da go podreduvam na pravila so koi bi se dodvoril na lugjeto so cel da ni se poklopat stavovite i viduvanjata......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 12:19
dobro de....kako sakas taka pravi....ama toa sto ja preminuvas crvenata linija ne mi se sviga mene....moj stav i gotovo...ne svakaj kako vreganje....moze sum direktna ....taka ti deluvam ....a i pisuvame ovde po nekoj zbor moze podolgo od mesec....a zosto ne dojdes kaj temata sizika...da go kazes svojot stav....
tuka nekade....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 12:55

dobro de....kako sakas taka pravi....ama toa sto ja preminuvas crvenata linija ne mi se sviga mene....moj stav i gotovo...ne svakaj kako vreganje....moze sum direktna ....taka ti deluvam ....a i pisuvame ovde po nekoj zbor moze podolgo od mesec....a zosto ne dojdes kaj temata sizika...da go kazes svojot stav....
.

Pishuvanjeto na moj stav e moj izbor kade sakam i shto sakam!

Blagodaram na tvojot stav!!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 12:58
deko mnogu si oficijalen ke pomislam deka rabotis protokol vo nekoe ministerstvo...ok e....treba i takvi momci kako tebe....
tuka nekade....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 13:00

Sega sakash da se izvlechesh od navredata koja mi ja nanese!

Vidi Vivi jas sakam da slushnam razni mislenja i toa e ubavinata shto ovde moze se da se kaze.... no ne mozam da podnesuvam navredi...zoshto nikogash nikogo ne go navreduvam poradi toa shto e porazlichen od mene....Direknosta ti e ubava osobina,,,,no Navreduvanjeto ne.....

Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 13:06

Nema potreba da se navreduvate . Vivi i da ja preminal crvenata linija toj najdobro si znae dali toa e ispravno ili ne. Nie ne mozeme da znaeme sto go navelo na toa. Moze4 si ima svoi pricini.

Megutoa toa sto veke go napravil ne e poveke flert a tuka za toa zboruvame

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 13:07
jas sum taa, ako te navredilo nesto tvoj zaklucok i stav, ne mi e toa celta....i ne se izvlekuvam za nisto.....zatoa i ti komentiram dva pati pored za taa rabota....za da ti naglasam deka ne begam i sum spremna na konverzcija....ni delime ni se gledame .....sekoj se iskazuva kako sto saka i sekoj prifaka toa sto saka...vo toa e razlicnosta na site nas i spremnosta da komunicirame ponataka ako mislime deka e toa potrebno.....
tuka nekade....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 13:09
Originally posted by mimi24 mimi24 напиша:

Nema potreba da se navreduvate . Vivi i da ja preminal crvenata linija toj najdobro si znae dali toa e ispravno ili ne. Nie ne mozeme da znaeme sto go navelo na toa. Moze4 si ima svoi pricini.

taka be mimi....temava ja rasipav pak....

tuka nekade....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2005 во 13:20

Originally posted by mimi24 mimi24 напиша:

taka be mimi....temava ja rasipav pak....

Nikoj nishto ne rasipal.... ednostavno vo celovo ova mi precheshe navredata, a ne konstatacijata dali sum trebal ili ne.....tuka mozeme da muabetime do 101 i nazad...no bez lichnoi kvalifikaciii...

Se razbirame....neli

ps

VIVI ne baram odobrenie od tebe ili pak osuda tuku tokmu toa konverzacija.....izvini se za navredata i prodolzuvame...na bilo koja tema i za bilo shto....

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 102>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.