![]() |
|
Фан клуб Jувентус |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Автор | ||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
go pobedija real...da sosem zasluzeno....ali kakov gol na Aleksandro D P!!!bravo za majstorijata..onakov gol ne mu se dava sekoj den na golman kako kasiljas
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
A.H. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
|
gi pobedija real madrid 2-1
ja mislam deka navistina e potrebno ranieri da si odi.A najdobar predlog za nov trener mislam deka e Roberto Mancini.A ima i drugi predlozi:Donadoni,Mihajlovic ama mislam deka se losi. |
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Не мора тренерот да го менуваат заради кризава... ќе се вратат Јуве на старите патеки, само да не е предоцна...
И се надевам дека нема Михајловиќ да биде тренер ако веќе го менуваат Раниери... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
не ни помислив на тоа......
а не мора да признавам......чисто си беше......едноставно е.....ПОЈАКИ се од нив ![]() а за трењеро уш овај горе клапушко ак го стават иииииии...... ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
абе не вели дека била наредена...убав гол, убава игра...мора да признаес...а вие ако не го летните тренеров ништо не прајте....
![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
ај ај ти да не не знаеше па случајно
![]() а ак има некоја за од предвреме прва дознаваш ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
eeeeeeeeee aman veke!!!pred vreme se znaese...da ne si ti predviduvac pa da znaes pred vreme...koj gubi ima pravo da se luti
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
||
![]() |
||
|
за нив уш предвреме се знаеше
![]() али ај ниш не зборам пред.....ќе збориме после ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
Михајловиќ кандидат за нов тренер на Јувентус
Прославениот српски фудбалер Синиша Михајловиќ е еден од кандидатите за нов тренер на Јувентус, пишува денес италијанскиот дневник „Џорнале“. Сегашниот тренер на Јувентус Клаудио Раниери не забележа победа на последните пет натпревари, па медиумите шпекулираат дека му се ближи отказ. „Џорнале“ наведува дека, покрај Михајловиќ, кандидати за наследник на Раниери се и Роберто Манчини и Чиро Ферара. Манчини, меѓутоа, наводно бара премногу пари, а притоа сака кариерата да ја продолжи во Премиер лигата. Додека Ферара најрадо би останал во националниот тим на Италија. Михајловиќ во италијанските медиуми неодамна се споменуваше и како прв фаворит за нов тренер на Болоња. Српскиот тренер е без работа од мај, кога заедно со Манчини, беше отпуштен од Интер. ![]() Синиша Михајловиќ |
||
|
||
![]() |
||
|
Ама чек коа ќе дојде дербито ршуми и кршуми че ве прајме
||
|
||
![]() |
||
|
хехеххехе црно нема што да жалиш......по малку и очекував јас
||
|
||
![]() |
||
|
zal mi e bleki...iskreno....ama dali gi vide denes mojte...."nereseno"
![]() ![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
||
![]() |
||
A.H. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
|
izgubija nisto ke vidime so real madrid.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |